In primul rand trebuie sa te gandesti ca daca iti ei o unitate PC nu o sa ai doar gaming, poti face mult mai multe lucruri decat pe PS4 si vei avea mereu posibilitatea sa iti cumperi componente mai bune.
Daca vrei ceva STRICT de jocuri atunci da, mergi pe PS4.
Dar sincer sa stai sa cumperi fiecare joc parerea mea nu se merita, dai odata vreo 100-200 de lei nu stiu cat e pe o modare si iti modezi play station si te joci ce vrei si iei jocurile de pe net.
Nu ma pricep asa bine la console pentru ca nu prea ma pasioneaza dar sincer cu pc-ul faci mult mai multe chestii nu doar gaming iar cu ps4-ul e mai greu, mai ales ca el e facut strict de jocuri.
Alegerea e a ta.
Eu iti recomand un PeCeu.
La PS4 trebuie sa platesti in fiecare an internet(da, membership-ul) si mai trebuie sa cumperi si jocuri. In final ajungi sa te coste mai mult.
Pe PeCeu sunt reduceri la jocuri. De exemplu pe steam poti sa te astepti si la reduceri de 75%, pe console n-am vazut.
Acum tine si de tine. Daca-ti place foarte mult experienta unei console (care si mie-mi place) poti merge pe consola.
Pe consola parca te bucuri mai mult de jocuri pentru ca nu ai acele setari grafice si nu trebuie sa-ti bati capul cu ele in asa fel incat sa ai un frame-rate bun.
anonim_4396 întreabă: