| Fluffee_2398 a întrebat:

Stateam si ascultam o melodie si mi-am pus intrebarea : Cum ar fi sa stim cat timp mai avem de trait? Voi ce spuneti? Cum ar fi?
Multumesc.

10 răspunsuri:
| GoguSteriade a răspuns:

Cam nasol, te-ar apuca groaza pe masura ce se apropie timpul. Macar cand nu stii data mortii, stii ca nu trebuie sa lasi timpul sa treaca aiurea.

| 342 a răspuns:

Ce melodie ascultai de ti-a venit intrebarea asta in cap?

| VLADUT19 a răspuns:

Cred ca toata lumea ar face tot ceea ce ii trece prin cap... ar fi haos... dar cred totusi ca doar asa ar mai merge lumea la BISERICA pentru ca se cam uita de asa ceva!

| Dumnezău a răspuns:

Ar fi o prea mare paranoie si cursa de soareci, inutila, viata.Mult prea anosta,programata si planificata. Daca viata isi pierde din spontaneitate si efectul surpriza, ar putea foarte bine sa te cheme Bender(robotul din Futurama), pentru ca doar la roboti le setezi un anume moment in care "ies din productie".Si oricum, chiar daca ai sti cat ai de trait, intervalul nu este fix.Nu stiu ce melodie ai ascultat tu, dar cauta Savin' Me de la Nickleback, pana si cel mai minor si lipsit de semnificatie eveniment poate da peste cap "ceasul" si algoritmul dupa care acesta merge.

| faramatania a răspuns:

Ca in filmul "In Time".În realitate ar fi poate trist,pentru unii,chiar tragic,s-ar putea crea o adevărată harababură,dar ar trebui să existe şi legi,legi date de oameni ce poartă acelaşi stigmat. Timpul s-ar măsura diferenţiat de la o categorie la alta, şi poate până la urmă s-ar ajunge la o anumită ordine.Dar chiar, ce melodie ascultai, să ne zici şi nouă, să-i verificăm efectele.

| DarkWerewolf13 a răspuns:

Ar fi cu adevarat palpitant sa stim astfel de lucruri.dar nu ar mai fi farmec in viata stind aceste informatii valoroase.

| DarkWerewolf13 a răspuns (pentru Dumnezău):

Ai dreptate cu asta.Am trait asta pe propriami piele

| ddanaraluca a răspuns:

Heiilaughing
sa stii ca si eu mi-am pus intrebarea asta.in momentul asta fiecare dintre noi suntem curiosi mai mult sau mai putin sa aflam cat mai avem de trait, nu? insa, cred ca daca am sti numai ne-am plange de mila cu cat se apropie sfarsitul zilelor noastre pe acest pamanthappy..sau poate ca ne-am bucura de fiecare zi pe care o mai traim..depinde de caracter

| Nolkyz a răspuns:

Naşpa. Nu ar mai fi aşa de palpitant să mori.

| ImJack a răspuns:

Atunci unde ar mai fi rostul vieți dacă ai știi ca săptămâna viitoare mori ai face tot de îți trece prin cap știind ca oricum mori... Si ar fi cam aiurea.