| BadBoy01 a întrebat:

.. vreau sa ma fac emo dar parinti nu ma lasa cum sai conving?
Funda

Răspuns Câştigător
| MaRyMaria1990 a răspuns:

Ok. Deci esti sigur ca vrei sa devii emo? Adica nu e gata, ma fac emo azi. E legat de principii si crede-ma ca ai sa te faci de ras daca nu crezi nici tu in fazele emo. 2 intrebari:
1. Ai avea curajul sa te tai?
2. Ce asculti?

Incearca sa le explici de ce ai luat hotararea asta si..Nu stiu. Vezi ce se intampla. Poate vei descoperi ca poti sa o rezolvi si altfel. Fundaa?

17 răspunsuri:
| untu a răspuns:

Nu vei reusi sa convingi pentru ca ei stiu ce inseamna EMO! Ei va iubesc si iti vor binele tau si sa fii fericit, dar nu te lasa sa fii un EMO, vor sa vada asa cum esti in realitate:simplu si modest!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oao,toti ciudatii apar pe net, fratica pune mana si invata carte, ca i vai de tine!

| suffarstar a răspuns:

Maturizeaza-te,pune mana si citeste ceva, dafuq?

| americanblue a răspuns:

Daca vrei sa ai un stil anume. poti alege un stil mult mai bine apreciat in societate.eu am 16 ani si pot sa spun ca un baiat imbracat cu camasa in carouri, jacheta din piele, parul bine facut si care seamana a barbat adevara este cel mai apreciat happy nu trebuie sa iti doresti sa devii un "nimeni" eu asta inteleg prin emo. poate ma vei critica si vei ignora sfatul meu dar credema.sint fata.stiu ce spun happy crezi ca daca o sa vii emo mai mult persoane o sa iti atraga atentia? din contra! matusa mea lucreaza in spital si cind vin acesti copii cu venele taiate, intoxicati de la pastile sau sint adusi de urgenta pentru ca s'au aruncat de la etaj, medicii ii privesc cu un anumit dispret.nu este nimic frumos in a fi emo. poti adopta stilul rock happy e mult mai bine vazut:p iar in Romania chiar este nevoie de asta ceva.nu doar de cocalari care asculta manele. daca ai nevoie de ceva ma poti contacta:* voi fi fericita sa te ajut happy

| NoNameasdod a răspuns:

straight face.
Doar in Romania poti vedea o intrebare de genul.
Mm, draga - vreau sa ma fac EMO love struck.

raised eyebrows straight face. In primul rand emo, rocker sau alte alea..nu te faci - ci devii. Emo sunt deobiecei depresivi si se inchid in ei straight face - tie ti se pare probabil o moda..sau un stil de viata -> dar chiar nu eewinking.

| Zoey112 a răspuns:

Parerea mea e ca daca vrei sa te faci EMO e treaba ta, adica parintii tai nu iti pot spune cine sau ce sa fii si nimeni nu iti poate spune asta.

| ImHere a răspuns:

Asta era "la moda" prin 2008. Vrei sa impresionezi sau e doar un moft? Ca pana la urma emo astia chiar au nevoie de ajutor si nu ai avea motive sa-ti doresti sa fii ca ei.

| feraryyy78 a răspuns:

Fara suparare, dar ce pariu ai pierdut?laughing

| Piticlic98 a răspuns:

Bhai nu inteleg de ce iti doresti asa ceva :
-devi emo fara sa vrei nu peste noapte gata uite sunt emo iee (nu se va intampla asa, emo devi din cauza supararilor tristetei deci e ceva ce devi fara sa vrei )
-sfatul meu e sa adopti stilus ca si eu sunt emo ca stil ma refer nu sunt genu sa ma tai pe vene sau chetii daste ca nu are nici un rost
-ai tai nu o sa fie niciodata de acord cu asta deoare te iubesc prea mult si vor face tot ce e mai bun pentru tine
Sfatul meu spune-le ca vrei sa adopti doar stilul emo si i-ao incet mai intai hainele (mai inchise sau chesti din astea de ex mie imi plac cele albe cu negru) dupa parul (lung pe ochi si chesti din astea ) si trebuie sa ii iei incet cu acest nou stil pas cu pas ca altfel nu o sa reusesti.
Sper ca te-am ajutat.

| Bluebutterfly80 a răspuns:

Nu vrei mai bine sa inveti cum se foloseste cratima?
pe bune, e mult mai important sa stii sa scrii corect, decat sa te tai cu lama!

| mihaelaaaaaaaea a răspuns:

Pai daca esti vrei sa fi emo, nu te baza pe parerile lor, fa ce iti taie capu iar cu timpu se vor obisnui

| alinutz33311 a răspuns:

Nu trebuie sa ii convingi! Poti sa devii emo cu timpul... fara sa isi de-a seama.

| BadBoy01 explică (pentru MaRyMaria1990):

Nu eu vreau sa devin emo ca sa fiu mai smecher... ca eu nu sunt satanist sau chesti de genu happy

| BadBoy01 explică (pentru MaRyMaria1990):

Nu nu am curaj sa ma tai si ascult dubstep... vreau sa ma fac emo ca sa fiu mai smecher si sa le placa la fete de mine

| BadBoy01 explică:

Si daca va mai zic ceva picati pe jos am doar 11 ani jumate big grin

| Чернобыль a răspuns:

Eu sunt depresiva si chiar nu glumesc.Sunt si timida. Daca se uita un necunoscut la mine nu ma mai uit la persoana respectiva.
Si de taiat nu stiu.
Si ascult Rock si Metal(nu glumesc).

| Чернобыль a răspuns (pentru Чернобыль):

Si eu am 11 ani si ceva.Fac pe 25 august 12.