Vodafone Chiar daca la Cosmote sunt multe extraoptiuni foarte bune am inteles ca nu prea are semnal bun
Fiecare are avantajele sale
eu am o cartela de orange pe care o folosesc pe un telefon ca sa activez wap unlimited, pentru net
si mai am o cartela de vodafone pe care o folosesc sa vorbesc cu prietena mea. ca ne-am combinat...si ne-am combinat si la cartela. 500 de minute si nici alea nu ajung
Eu sunt pe vodafone... de cand era connex
nu mi-am schimbat niciodata numarul de telefon si nu am abonament.
am campus si in plus vorbesc nelimitat moca, cu prietenul meu si cu prietena mea cea mai buna
problema e cand trebuie sa sun in alta retea, atunci ma rupe la credit
Pai cosmote. da am si orange si vodafone pentru ca majoritatea sunt in retele dif
Eu am 2 cartele de vodafone, una de orange ( la care nici nuºi mai stiu nr ) si una de cosmote.
Acum o am in tel pe cea din Cosmote, pentru ca. toti colegii mei de faculta au cosmote si vorbim f mult.
Mai rau e, ca nu ma mai gaseste restul lumii acum pe vodafone. Multi cred ca am murit ))
Credeam ca o sa zica toti COSMOTE
eu aveam si vodafone si nu vorbeam decat cu mama
si cum restul lumii avea cosmote am si eu si am prins o oferta buna pentru mine si ieftina incarc cu 3 euro si am bonus 350 sms si min + inca 2000 de minute, si pot sa consum creditu cum vreau.
reclamele sunt cele mai tari de la vodafone MAXIM AM SPUS!
ORANGE! Pentru ca multi prieteni sun in aceasta retea!
Dar imi place reclamele de la VODAFONE!
Ξ ╚»◘ мєℓ²y ◘«╗ Ξ întreabă: