Fiind violenta cu ea automat vei scadea in ochii baiatului si tine minte faptul ca violenta nu este o solutie in absolut nimic. Foloseste de toate armele tale pe care le ai fiind fata, de frumusete, de tot ce stii tu mai bine, concureaza cu ea, dovedeste-i acelui baiat ca esti peste ea.
WTF?! Violenta nu e o solutie nicicand niciunde!
Nu ai niciun drept asupra acelui baiat. Nu-l poti lega de tine. Stiu casnicii cand sotul avea amanta! Si ce ar fi trebuit sa faca sotia? Sa o omoare pe aia?!
Uite, nu-i face nimic rau. bine? Wow! Ti-am zis-o. Nu! E un sfat. Asculta-l ptc mai ai de invatat. Omul cat traieste invata.
Daca iubesti un om il lasi sa plece iar daca se intoarce, e al tau.
Si acum mai la obiect... nici macar nu e iubitu tau, fata mea. Nu crezi ca exagerezi?
Pai ori ii platesti cu aceeasi moneda adica te dai bine pe langa persoanele pe acre ea le place...ori ii dai frumos peste nas si ii spui `acesta e luat, si sa-ti fie clar `
Cu violența nu rezolvi nimic. Las-o in pace, dacă numai la atât o duce mintea, iși va da seama că ție nu-ți pasă și nu se va mai da pe langa acel băiat.
S-o pleznesti? Nuuuuuuuuu.E o mare greseala.Tu trebuie sa fii mereu cea buna! Cea buna, cea frumoasa, cea desteapta.Invata s-o ironizezi subtil,N-o jigni,glumeste cu ea,spune-i baiatului care-ti place "vezi ce succese ai? Pana si cutare(numele ei),te place",spune-i si ei"ai gusturi perfecte,si eu il plac pe cutare(numele lui)".Ea se asteapta s-o pocnesti,stie ca nu o privesti cu ochi buni,deci,vei incerca sa fii foarte prietenoasa, si, intotdeauna sa pari mai buna decat ea...Perfid plan,nu? Dar,poti castiga. Daca o pocnesti devii ridicola,gandeste-te ce se vor distra toti(a,cutare,tu adica,a pocnit-o pe cutare,adica pe ea).Pe cine crezi ca va apara baiatul ala,pe urma? Pe ea, ca ai ranit-o, in sentimente si fizic...
Gandeste-te.
Stiu prin ce treci ...sunt cu un baiat de o luna cam si mai multe fete se dau la el fiindca si ele il plac dar stiu foarte bine ca el este cu mine asa ca intr-o eara pe mess iubitul meu mi-a zis ca nu le suporta pe acele fete si fiindca el e doar pentru mi ne ...asa ca fa-ti iubitul sa fie de partea ta sau cand le vezi pleaca altundeva