| scrumbia a întrebat:

Salutaari!

Imi spune si mie cineva care ar putea fi cadoul perfect pentru o persoana?

mercii!

8 răspunsuri:
| ada137 a răspuns:

Depinde de caracterul acelei persoane!

suntserios
| suntserios a răspuns:

O masina

| scrumbia explică (pentru suntserios):

De care?laughing))

| scrumbia explică (pentru ada137):

Stiu. dar nu prea am idei in alegerea cadoului.

| FaraNume2 a răspuns:

Fata/baiat? major(a)/minor(a)? cadou de Craciun/zi de nastere/zi de nume? sora/frate/prieten(a) buna/coleg(a)?
laughing

| scrumbia explică (pentru FaraNume2):

Fata majora. craciunsmug

| FaraNume2 a răspuns (pentru scrumbia):

Acum depinde si de personalitatea si caracteru' ei smug Ce zici de o carte dar nu una stiintifica, una care sa o relaxeze, sau un tricou/bluza personalizata..bagi un mesaj "jme' " pentru fata laughing sau o cutie din'aia cand o deschizi sa iasa stiu eu ce rolling on the floor sau un glob din'ala mare cu ceva "jme' " inauntru laughing sau un costum de craciunita love struck sau un parfum bun, sau ceva ce stii ca-si doreste mult ..nu mai am idei.Mai revin daca imi mai vine cine stie ce prin cap.Dar eu ce as putea sa-i dau ca si cadou de Craciun unui baiat de 17 ani? thinking

| Cameliapantiru a răspuns:

Ahh, cadoul perfect depinde foarte mult de varsta si sexul persoanei respective, de hobbyurile, preferintele si gusturile ei! Pentru mine cel mai frumos cadou este iubirea si pretuirea persoanelor dragi din viata mea, grija si afectiunea pe care mi-o arata in fiecare zi prin gesture marunte, dar atat de necesare si placute totodata! Mie imi place, de exemplu, sa primesc flori, bomboane de ciocolata, parfumul preferat(dar nu altul, pentru ca nu il folosesc), carti, bijuterii!