Farsele trebuie intai sa le inventezi sa le intelegi TU.
Daca nu citesti si nu inveti mai mult decat altii, atunci nu vei fi in stare, dar pe tine te vor trage altii "in piept", daca sunt mai destepti.
Perfect alege una
Si cand ancepi scoala sau vrei sa ai o cariera an viata ce ai sa te faci A?
nai vrea sa anveti de permis cu fac majoritatea tinerilor cu capul pe umeri care sunt pe cale de dispariții DIN CAUZA PROSTIIEI
Nai vrea sa ai un vitor frumos sa ai propi tai bani an buzunar sa fi independent
Oricum ce rost are mai bine rami la baloane cu apa poate asa ati vine mintea la cap cand te trazesti la 18 si nai nimic ai sa vi sa citesti comentul asta
El a întrebat ceva și tu îi zici de carte și alte aberații, are 15 ani, lasa-l în pace. Tu ești analfabet scrii cu î din a la începutul cuvântului și nu știi unde sa pui cratima și mai și dai lecții pe aici, ești bătut în cap sau îți verși frustrările aici?
La femei le plac baietii tacuti, pentru ca cand nu vorbesc cred ca le asculta.
Lasa-l, se pare ca el e mai mare decat mine si stie ce e mai bun pentru mine si totodata e mult mai inteligent. Vad ca el a început sa învețe pentru permisul de conducere de la 12 ani ca altii cu capul pe umeri ar sta la 15 ani sa invete pentru permis.
Poti sa iti dai foc si dupa sa speri ca lumea sa te baga in seama si cand se apropie de tine sa faci pe mortul si sa sune la 112. Si dupa ce ajungi la spital sa te intorci la viata. Iti garantez ca asta o sa te aduca in top pe Youtube.
si mie imi plac farsele.
https://youtu.be/Z0wDnnhb7mg
https://youtu.be/OiRigC6wVdA
Uita-te la videourile astea sunt niste farse destul de bune.
Cum ai putea misca niste lucruri fara ata? E cam greu. Si eu am incercat nu prea ai cum. Doar daca sa zicem mai ai un prieten si sa se ascunda undeva si cealalta persoana/persoane sa nu stie ca el e acolo. Dar sa se ascunda bine. Si dupa sa arunce cu ceva prin camera etc vezi tu. Sau sa pacalesti pe cineva ca ai murit. Au mai facut altii dar vezi sa nu sune la 112 )))) Pt asta ai nevoie de sange fals si fara parinti acasa )
Vlad272003 întreabă: