| Demos a întrebat:

Am si eu o intrebare : Timp de cateva saptamani am fumat si a aflat mama, si o sa vrea sa mergem la control. Pot face ceva sa dispara cat de cat efectul sa nu se vada?
Multumesc mult, Dau Funda!

8 răspunsuri:
| alin334 a răspuns:

Ai fumat iarba? sau tutun? 6 luni ramane in sange fumule si 1an iarba dar exista anumite produse care fac sa dispara

suntserios
| suntserios a răspuns:

Probabil ca urmarile pentru plamanii tai nu sunt asa de grave daca ai fumat doar cateva saptamani, dar tutunul din plamni se curata doar in timp si aici e vorba de ani intregi in care faci mult sport si tratamente naturiste.

| marryy1996 a răspuns:

Pai nu stiu dar cred ca este ceva ca sa dispara

| Mangustă a răspuns:

Pai daca iti face analize de sange stiam ca nu se mai vede dupa vreo 2-3 saptamani sau chiar mai repede daca faci miscare si bei lapte (a incercat o prietena si cica a mers). Dar daca te duce special pentru control de plamani sau ce se mai face sa vada daca fumezi cred ca ar trebui sa treaca mai mult, poate nu chiar 6 luni cum zicea alin334, dar nici in 2-3 saptamani thinking
A da, asta era daca ai fumat tutun, daca ai fumat iarba habar nu am cum sta treaba.
Bafta

| vyrus120590 a răspuns:

Stai linistit, eu dupa 12 ani de fumat mi-o zis doar ca am stat pe langa fumatori laughing, si fii sigur ca doar te sperie maicata, ca sa recunosti, tu tine-o tare ca nu ai fumat

| Demos explică (pentru alin334):

Tutun si trabucuri

| Demos explică (pentru vyrus120590):

Crezi ca ma lasam eu sa recunosc, ca tot aia iesea happy si poate am sanse si sa scap.

| alin334 a răspuns (pentru Demos):

O duci bine :)) http://www.magicweed.ro/......?/bonguri/ baga si niste iarba inainte:)) macar sa ai motiv sa dai bani pe detoxifiere:D