Ai fumat iarba? sau tutun? 6 luni ramane in sange fumule si 1an iarba dar exista anumite produse care fac sa dispara
Probabil ca urmarile pentru plamanii tai nu sunt asa de grave daca ai fumat doar cateva saptamani, dar tutunul din plamni se curata doar in timp si aici e vorba de ani intregi in care faci mult sport si tratamente naturiste.
Pai daca iti face analize de sange stiam ca nu se mai vede dupa vreo 2-3 saptamani sau chiar mai repede daca faci miscare si bei lapte (a incercat o prietena si cica a mers). Dar daca te duce special pentru control de plamani sau ce se mai face sa vada daca fumezi cred ca ar trebui sa treaca mai mult, poate nu chiar 6 luni cum zicea alin334, dar nici in 2-3 saptamani
A da, asta era daca ai fumat tutun, daca ai fumat iarba habar nu am cum sta treaba.
Bafta
Stai linistit, eu dupa 12 ani de fumat mi-o zis doar ca am stat pe langa fumatori , si fii sigur ca doar te sperie maicata, ca sa recunosti, tu tine-o tare ca nu ai fumat
Crezi ca ma lasam eu sa recunosc, ca tot aia iesea si poate am sanse si sa scap.
O duci bine :)) http://www.magicweed.ro/......?/bonguri/ baga si niste iarba inainte:)) macar sa ai motiv sa dai bani pe detoxifiere:D