| Addaa1998 a întrebat:

În primul rând vă urez vacanţă plăcută! Ce faceţi şi pe unde ergeţi în această vară? În ce clasă intraţi? De ce vă este groază în clasa următoare şi ce nu. Mai daţi nişte detalii despre voi.

9 răspunsuri:
| MØMÿ a răspuns:

Pai eu o sa merg in Franta, trec in clasa a8-a si nu mi-e teama de nimic in urmatoarea clasa big grin. TU?

| LimonadaBaa a răspuns:

Vacanţă plăcută şi ţie.În vara asta încerc să mă distrez cu prietenii, să stau cât mai putin locului.Intru in clasa aVII-a.Nu cred că o să-mi fie groază de ceva anume.Doar de chimie poate.Vara asta incerc să-mi schimb look-ul.

| FărăFiltru a răspuns:

Păi în vara asta, vreau să stau cât mai mult timp beat. Am terminat clasa a 12-a, o să dau la o facultate, dacă iau bacul, dacă nu, mă apuc de băut grav, mă însor, şi îmi bat nevasta. big grin

| gingergirl1 a răspuns:

Vacanta placuta si tie! happy la vara plec la mare, la bunici la tara! O sa ma distrez cu amicii, nopti albe si etc! big grin Trec in clasa 8a si sincer imi e frica de examene, simulari si materia de la matematica pentru ca am auzit ca e grea! crying

| DarkNayker a răspuns:

Mersi la fel,la bunici la tara, la mare si cu prieteni la un biliard, suc, ceva big grin Trec a VIII-a si o sa imi fie greu cu examenele, simulari si materiile ce o sa devina mult mai grele ....deci,sunt un baiat amuzant, imi place boxul si ascult rock big grin

| JusticeForCraiova a răspuns (pentru FărăFiltru):

Asa!

| Batgirl a răspuns:

Vacanta placuta si tie....inca nu m.am hotart unde plec. vreau doar sa ma bucur din plin de ea.Eu intru in clasa aIX-a si mie putin groaza ca naa..lucrurile vor fi diferite happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trec a VII-a si mi-e teama de tot ce se poate asocia cu acest cuvant, ''scoala'' si doamna de romana pleaca! crying

| Addaa1998 explică:

Eu trec în clasa opta şi îmi e groază. Plec în Canada şi vara asta am să învăţ să cânt la chitară.