Lg cookie, am si eu unul [Lg cookie fresh] care e super buuun, touch-ul merge super bine, camera e de 2 mp, si il gasesti in zeci de culori, sunt chiar foarte multumita de el si ti-l recomand.
funda?
Mada stii ca mi-am pus aceeasi intrebare in urma cu o luna? Iti ur ca-ti zic din proprie experienta, eu m-am interesat, m-am uitat pe net si am vazut ca Samsung corby e mai bun. Uita-te pe telefonultau.eu si ai sa vezi tu poti sa ti-l iei pe care-l vrei dar eu ti-l recomend pe corby. Eu am Samsung corby alb (chiar daca am si carcasa roz) el e alb, si am vazut si LG cookie mi-a placu mai mult corby...
Am Samsung corby de mai bine de un an si sunt foarte multumita de el. Bateria ma tine cel putin 3 zile, merge netul foarte bine, face poze frumusele, pot vorbi pot scrie mesaje :-J...deci sunt multumita. Atata tot ca nu poti folosi unghiile dar eu consider ca ii mai ok asa.
EU Samsung corby as alege...samsung e o marca buna...si eu am Samsung, dar alt model nu corby
Eu as alege Samsung corby, pentru ca e mai rezistent si mai bun decat LG cookie, pentru ca LG se strica mai repede
fundita?
Buna,pai eu am de aproape un an Corby, nu-mi face probleme deloc e foarte bun.Si este si foarte rezistent, eu l-am scapat de mil. de ori, si nu are nici o zgarietura.Acum este si parerea ta dar eu nu am incredere in telefoanele Lg.
Funda?
Nici unul. in primul rand corby nu are cablu de date sau mp4...e numai pentru design iar LG-urile sunt slabe si touchu e naspa.Iti recomand Samsung s5230 star
Eu am cookie si e tsooper. de cand am mers cu el la nu mi se descarca bateria decat o data la o saptamana
Eu am avut cookie.am crezut ca nu e bun si mi l-am cumparat pe corby.si atunci mi-am dat seama cat de bun e cookie. pentru cookie.corby e enervant.ti se blocheaza si trebuie sa-i scoti acumulatorul.multe chestii din astea.