| bya2000 a întrebat:

Saptamana viitoate merg intr-o tabara de vara.
Nu imi vin in minte lucrurile pe care treuie sa le ieu cu mine.

Răspuns Câştigător
| Eliene a răspuns:

Buna!
Cam in general, ar trebui sa iti iei:
pijamale, chiloti si sosete pentru fiecare zi a taberei, o sapca/palarie, crema solara, tricouri pentru fiecare zi a taberei, 2 bluze mai groase si o gfeaca (pentru ca vremea poate deveni inprevizibila), 2 perechi de adidasi si una de papuci normali (depinde de ce fel e tabara), o pereche de slapi (pentru camera in care o sa stai, ca sa nu umbli desculta), un trening, cateva perechi de pantaloni, o rochie mai eleganta (depinde de tabara), pasta de dinti, periuta de dinti, deodorant, sampon, sapun si/sau gel de dus, aparat foto si...ce mai vrei tu (de ex.: rimel, fond de ten, balsam de buze, absorbante - in caz ca ai nevoie).
Sa te distrezi in tabara!
Fundita?

9 răspunsuri:
| bya2000 explică:

Aparat foto.

| Silviuloan a răspuns:

Pai treibuie sa iti iei schimburi cum ar fi : ciorapi,boxeri/chiloti depinde, tricouri,pantaloni,pijamale de noapte... daca iti trebuie unii mai dorm si in boxeri.laughing prosop de baie,gel de dus, periuta de dinti cu pasta si mai completezi tu, cu cele trebuinciose, incarcatorul de la telefon, laptop, aparat foto cu incarcatorul de baterii.Eu asta mi-as lua intr-o tabara.Inclusiv bani de buzunar si buletinul.

| dany2696 a răspuns:

Prezervative ca cine stie...

| LaNaibaa a răspuns:

Intr-o tabara de engleza cumva? :s

iti iei haine, prosoape, sapun, periuta de dinti, aparat foto, placa de par, agrafe...

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce zici de haine

| myelys a răspuns:

Pai... haine, incarcatoare (pentru telefon, PSP sau Nintendo daca ai), periuta si pasta de dinti, moate (daca vei face drumetii), multa apa pentru drum, tampoane..., reviste daca iti place si poti citi pe drum, bani de cheltuit, daca acolo va fi cald i-ati si un evantai, ochelari de soare, adidasi, papusi si sandale; feon si lanterna (daca veti face si noaptea drumetii).

Răspuns utilizator avertizat
| Eliene a răspuns:

Multumesc de funda!

| bya2000 explică (pentru Eliene):

O meriti!