anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Se apropie Craciunul, mai sunt cateva zile!
Va propun un joc: sunteti Mos Craciun si trebuie sa oferiti un dar unui user, cui ati face cadoul si in ce ar consta el?
Scuze, furni, asta era apanajul tau, dar nu m-am putut abtine!

Răspuns Câştigător
| Flav a răspuns:

Userului furni: O portavoce fiindca se pare c-a prins iar glas. Sau, i-as face un cadou precum i-a facut Geoana lui Basescu. Oliana, ai vreouna pe acasa?
Lui Samoila, i-as da niste frunze ca sa fie mai sexy.
Alllinnei- un test psihologic si de inteligenta. Dar, aveti grija, izolata intr-o camera ca sa nu ai aibe resurse de Google.
Si, ca sa revenim la treburi serioase si feeling-uri frumoase, cum e si normal:
Lui Nony: o craciunitabatting eyelashes
Lorei: o vedere sexy din Spania.batting eyelashes
Adinei: un gand bun si-o soapta calduroasa de la un prieten. happy
Silviei: niste tabele de matematica pana nu ma supar si ma iau de ea.hee hee
Gabry: multe dulciuri si acelasi echilibru pe care l-a afisat pana acum.hee hee
NoGod: cu care am baut pana acum: frate esti slab la bautura, iti trimit inca o sticla de vodcatongue
HepHap: las' ca vezi cand ma intorc moshule, nu scapi de cinstea aia.hee hee A, si apropo: sper sa te antrenezi la Fifa.laughing
Anastacia: o sa te prind eu cu HepHap in offside, o sa vedeti voi curajosilor.rolling on the floor
Harciog: tie-ti dau un pahar de bere, ca sa nu ma uiti cu vinul ala promis din toamna.laughing
Offf, mi s-a umplut sacul si mai aveam atatea daruri.sad O sa revina mosul curand, dau energizant la reni acum sa mai aducem daruri.hee hee

57 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tie ti-as da o amandinabatting eyelashes tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@bro, daca amandinele ma fac supla ca si pe tine, eu imi schimb domiciliul la cofetarie!
@Nicu, si pe lumea cealalta ma lasi balta pentru cine stie ce "mortaciuni" tongue
@Mos BGSRunning: floarea sa fie in ghiveci!
@nony: asa ma gandeam si eu, ca Mosul e modest-nativ. Nu ne da numele, am fost si noi prezenti pe site, il stim!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hay Nony, vrei sa te lasy rugat? Da numebatting eyelashes tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Monika, vrei sa stii secretul, cum de sint asa de spulu? Pai eu dupa ce pap pina nu mai pot sta pe scaun de "burtica mare", alerg cu cursiera pina lesin de oboseala. Stiu ce o sa spui, ca am scuturat din cap si mi-au sarit niste suruburi laughing Da ce sa fac? Nu pot renunta la cursiera, ubesc sa merg cu cursiera happybatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ti-as da o viata pentru ca pe asta ti-ai irosit-o in fata PC-ului.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@bacemi, suntem lamuriti bustean! Secretele sunt apanajul S.R.I., S.T.S...in fond, e problema ta! E un joc, nu mai lua totul atat de serios, viata are si o parte ludica!
@lora: asta, da, Craciunita!
@conflict: happy multumim, nici nu-i greu, esti Mos istet! Promit sa iau doua brichete pe 14! Una o aprind pentru tine.
@nimicspecial : multumim, mai hazliu?
@Nicu: la cate schelete atractive si aratoase vei intalni tu pe acolo...mama m-a invatat sa nu cred chiar tot ce spun menestreii! tongue
@Del.: sper ca nu tot mie, ca deja sunt coplesita de cadouri! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu i-as da AnNutzA-ei un catel, sa nu-si mai faca atatea probleme cu invatatul si sa vada ca o sa se descurce. Restul sunteti copii mari, va descurcati voi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A, si inca ceva: lu' ala cu colorantu' alimentar i-as da 1-2 kile, sa nu ne mai streseze.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@minerva: nu stiam de ce devin isterica, de acolo mi se trage!
@fabiola : acum, ca-i suspendat, cred ca ii prinde si mai bine cadoul tau!
@auran, da-mi voie sa te sarut! Ai o dedicatie la Muzica! Pot sa-ti intorc darul?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Auran, eu nu sint nici dat nici amanetat tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Cristi: iti inteleg generozitatea de...Mos! Feriti-va, fetelor, vine Mos C(risti)!
@Anastasia: ma gandesc daca nu cumva iti place sa-ti faci singura cadouri(Mosul e si el om, pana la urma!)?batting eyelashes Doamne, ma tot intreb, tu chiar vorbesti de...adevarata dragoste?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ardnaxur1961, s-a facut. Caruta ai ade amandine o s-o impartim in trei, Monika, tu si cu mine. Sint tare darnic cind am laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Auran, deja se mareste cercul iubitorilor de prajituri, bine ca avem o caruta sa putem multumi pe toata lumeabatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

crying Puteai sa-mi dai un telefon.
Lui harciog ii ofer padurea sau toata literatura de specialitate referitoare la fidelitate, adulter, alea, alea.
Lui flav ii revine A(man)dina.
Nony e deja hartuit de pisicuta, asa ca ii daruiesc un catel.
Nu mai stiu. Dar Mos Craciun revine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bubulina, pai o cursiera ca aia folosita de ciclisti in turul frantei. Doar ca aia-i belea. Nu m-as mai intrece cu troacele de tranvaie, m-as intrece cu autobuzele si asta-i periculos in traficul din Bucurestihee hee
Andrutza, n-ai nevoie de nimic, o imbratisare face mai mult ca orice cadou tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Flutusasul albastru a fost extrem de clara!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fluturasul albastru a oferit un cadou superb, sper sa nu se supere ca am tras si eu cu ochiubatting eyelashes happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@ilovelove: dar tu de unde stii despre ce vorbeste Klara, ca parca esti user nou-nout! Sau ai sa ne marturisesti ceva?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Monica, daca ilovelove e nou nout eu sunt fecioararolling on the floor. Ma rog, nu ca zodie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Of, trebuia sa pun niste virgule aiurea si-l deconspiram.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@ilovelove: Multumesc pentru confirmarea banuielii!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu as face cadou unei,, doamne'' speciale de aici, de pe TPU un iepure sa-l studieze si sa concluzioneze de ce nu inchide ochii in timpul somnului. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ca un Mos Craciun ce sunt, ii ofer userului eu_o_mare_enigma o urna plina cu buletine de vot, toate cu stampila aplicata in chenarul PD-L( o fixez langa pat, dimineata sa dea cu ochii de ea si sa nu i se stearga zambetul de pe fata toata ziua si sa fie relaxat!), o Craciunita sa-l relaxeze definitiv si in anul urmator, sa fie subiectul celor mai reusite farse! Sa verificam si cat simt al umorului are! tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca @dmonik tot imi ofera o urna plina cu voturi, toate stampilate PD-L, atunci vreau si o cabina de vot in care sa votez, in prezenta ei, de bunavoie si siluit, tot de catre ea, cu cine doresc eu. Iar eu, promit ca voi fi cel mai bun mos craciun si ii voi oferi in continuare cele mai reusite farse.Asta pana cand se gandeste ea sa ma prinda in offsaid. laughing