Userului furni: O portavoce fiindca se pare c-a prins iar glas. Sau, i-as face un cadou precum i-a facut Geoana lui Basescu. Oliana, ai vreouna pe acasa?
Lui Samoila, i-as da niste frunze ca sa fie mai sexy.
Alllinnei- un test psihologic si de inteligenta. Dar, aveti grija, izolata intr-o camera ca sa nu ai aibe resurse de Google.
Si, ca sa revenim la treburi serioase si feeling-uri frumoase, cum e si normal:
Lui Nony: o craciunita
Lorei: o vedere sexy din Spania.
Adinei: un gand bun si-o soapta calduroasa de la un prieten.
Silviei: niste tabele de matematica pana nu ma supar si ma iau de ea.
Gabry: multe dulciuri si acelasi echilibru pe care l-a afisat pana acum.
NoGod: cu care am baut pana acum: frate esti slab la bautura, iti trimit inca o sticla de vodca
HepHap: las' ca vezi cand ma intorc moshule, nu scapi de cinstea aia. A, si apropo: sper sa te antrenezi la Fifa.
Anastacia: o sa te prind eu cu HepHap in offside, o sa vedeti voi curajosilor.
Harciog: tie-ti dau un pahar de bere, ca sa nu ma uiti cu vinul ala promis din toamna.
Offf, mi s-a umplut sacul si mai aveam atatea daruri. O sa revina mosul curand, dau energizant la reni acum sa mai aducem daruri.
@bro, daca amandinele ma fac supla ca si pe tine, eu imi schimb domiciliul la cofetarie!
@Nicu, si pe lumea cealalta ma lasi balta pentru cine stie ce "mortaciuni"
@Mos BGSRunning: floarea sa fie in ghiveci!
@nony: asa ma gandeam si eu, ca Mosul e modest-nativ. Nu ne da numele, am fost si noi prezenti pe site, il stim!
Monika, vrei sa stii secretul, cum de sint asa de spulu? Pai eu dupa ce pap pina nu mai pot sta pe scaun de "burtica mare", alerg cu cursiera pina lesin de oboseala. Stiu ce o sa spui, ca am scuturat din cap si mi-au sarit niste suruburi Da ce sa fac? Nu pot renunta la cursiera, ubesc sa merg cu cursiera
@bacemi, suntem lamuriti bustean! Secretele sunt apanajul S.R.I., S.T.S...in fond, e problema ta! E un joc, nu mai lua totul atat de serios, viata are si o parte ludica!
@lora: asta, da, Craciunita!
@conflict: multumim, nici nu-i greu, esti Mos istet! Promit sa iau doua brichete pe 14! Una o aprind pentru tine.
@nimicspecial : multumim, mai hazliu?
@Nicu: la cate schelete atractive si aratoase vei intalni tu pe acolo...mama m-a invatat sa nu cred chiar tot ce spun menestreii!
@Del.: sper ca nu tot mie, ca deja sunt coplesita de cadouri!
Bubulina, pai o cursiera ca aia folosita de ciclisti in turul frantei. Doar ca aia-i belea. Nu m-as mai intrece cu troacele de tranvaie, m-as intrece cu autobuzele si asta-i periculos in traficul din Bucuresti
Andrutza, n-ai nevoie de nimic, o imbratisare face mai mult ca orice cadou
Ca un Mos Craciun ce sunt, ii ofer userului eu_o_mare_enigma o urna plina cu buletine de vot, toate cu stampila aplicata in chenarul PD-L( o fixez langa pat, dimineata sa dea cu ochii de ea si sa nu i se stearga zambetul de pe fata toata ziua si sa fie relaxat!), o Craciunita sa-l relaxeze definitiv si in anul urmator, sa fie subiectul celor mai reusite farse! Sa verificam si cat simt al umorului are!
Daca @dmonik tot imi ofera o urna plina cu voturi, toate stampilate PD-L, atunci vreau si o cabina de vot in care sa votez, in prezenta ei, de bunavoie si siluit, tot de catre ea, cu cine doresc eu. Iar eu, promit ca voi fi cel mai bun mos craciun si ii voi oferi in continuare cele mai reusite farse.Asta pana cand se gandeste ea sa ma prinda in offsaid.