Daca vrei sa-ncerci si tu, nu iti recomand sa cumperi toate tampeniile de la "magazinul de vise".
senzatie - high!
E chill, nu e panica, este cand ma scurg.
Incep sa vad tot mai des intrebari de acest fel pe TPU, bai fratilor, voi vreti sa va apucati de droguri?
Eu si o fac si acum!
Senzati { te simti ametit, razi foarte mult, ai chef de sex}
Numai ca trebuie sa stii sa o controlezi sa nu intri an paranoia.
Si de ce sa nu raspund, unde sunt eu e legal nu poate sa-ti interzica nimeni nimic.
se cumpara drogurile de la magazin.
@alessyca daca fumezi pentru prima data a-ti este un pic rau, dar daca te-ai anvatat este ca si cum ai fuma tigari obisnuite.
Eu da ...de curiozitate... dar a fost odata si nu va mai fi...Senzatia difera de la o persoana la alta...si conteaza si starea ta de spirit...
Razi mult, vorbesti aiurea...ai o stare de calm sau esti agitat, violent si plangi...depinde...
Nu imi pare rau ca am incercat...toti mai facem greseli... dar conteaza ca nu o sa o mai fac
Eu
nu e cine stie ce doar te doare capu' in ultimul hal [nu te sfatuiesc sa-l misti dintr-o parte in alta] ti-e putin rau si iti vine sa razi sau sa plangi depinde
Da asta asa e da depinde si de cantitatea fumata adica daca pe o tigare de 4-5 fumeaza doar 2...
Am fumat cam 3 luni eram tot eu exact la bine in Spania iarba pura nu căcaturi stropite, aia pura e regina maria la spanioli, nu la toată lumea e la fel dar la mine le auzeam gândurile la oricine mă întâlneam pe strada putea sa fie 1 sau 1000 de persoane, bine vb de cumpănă vieții într-un cuvânt Telepatie.
Eu,o data pe saptamana,stari de euforie,ameteala[placuta],relaxare, chef de ras, apetit crescut, si multe altele, cauta si tu pe google |
Da am fumat la ziua mea cind implinisem 18 ani. O experienta nu chiar placuta. Am aiurit vreo 3 ore jumate. Nu imi puteam veni in fire, cind imi amintesc ma umgla risul insa atunci am ajuns intr-un moment cind plingeam si acest moment ma sperie cel mai tare Nu imi pare rau, o sa am ce-mi aminti cu privire la 18 ani