| zerozero a întrebat:

Spre ce punct cardinal dormiti cu capul?
Are vreo influenta acest lucru?
Cum credeti ca e mai bine?

Răspuns Câştigător
| LoveMusic a răspuns:

Sincer, nu dorm cu busola langa minelaughing, nu sunt superstitioasa dar spre curiozitatea ta, eu dorm cu capul spre estwinking cel putin, asa e asezat patul big grin

27 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Se spune ca este indicat sa dormi cu capul spre est.
Mie imi place sa dorm cu capul pe bratele prietenei mele.

| User a răspuns:

Pai.eu intotdeauna adorm la fel.
Ma pun cu fata spre vest, stau asa pana atipesc si dupa aia ma intorc inverslaughing. De 2 ani tot asa adormlaughing. Nu stiu daca are vreo influenta...

| Victoria a răspuns:

Crede-ma ca atunci cand dorm, acesta e ultimul lucru la care sunt atentahee hee

| hamsterx a răspuns:

Nu sunt superstitioasa.

| Bubble a răspuns:

Dorm cum imi vinerolling on the floor
uneori pot spre o parte vreo 4 zile. a 5 zi numai adorm stand asa si ma intorcrolling on the floor

| Silvia a răspuns:

Nu prea dorm cu busola in pat.Habar n-am.

| Marii a răspuns:

Spre est. Nu stiu chiar daca conteaza, eu asa am asezat patul. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dorm spre est, da' nu mi-am planuit sa fac aasta laughing. adica acum mi-am dat seama, ca ai pus tu intrebareahee hee. pentru mine sigur ca are influenta: daca as dormi cu capu spre vest, as dormi in curent, si nu este indicat laughing.

| dany4 a răspuns:

Normal ca are importanta, cauta si citeste despre feng shui si o sa vezi

| moonY a răspuns:

e indicat sa dormi cu capul spre centrul pamantului

| ionoion a răspuns:

Dorm spre in stanga vestului.

| Bishop a răspuns:

Eu dorm cu capul spre nord.

| remus a răspuns:

Nimeni nu ma credea ca nu stiau sa doarma, am primit stupid de la foarte multi utilizatori ai sitului, pentru a avea un somn odihnitor si reconfortant se doarme cu capul spre nord.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum imi dau seama?laughing Ca n`am nici busola si nici copac...cu muschi chestiichatterbox. big grin

| zerozero explică:

@Yssa - Pai e foarte simplu, de unde rasare soarele acela e estul, iar unde apune e vestul, iar daca stai cu fata spre est, in stanga ta va fi nordul, iar in dreapta va fi sudul happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiam si eu ceva despre asta thinking si consider ca are o parte de adevar thinking dpdv fizic biologic nu stiu.
eu dorm cu capul spre nord, si pana adorm, ma invart de 50 de ori. am dormit o data cu capul spre est si am adormit instant thinking

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Dorm cu capul spre N/NE. Nu are prea mare importanţă odată ce te obişnuieşti. De obicei dorm mai ciudat în prima noapte când dorm în altă parte, iar patul este orientat în altă poziţie, dar asta poate fi şi din cauză că schimbi patul.
Din câte am auzit e bine să dormi cu capul spre nord. În felul acesta te odihneşti mai bine (parcă aşa se zicea).

| LoveMusic a răspuns:

Multumesc ca mi-ai desemnat raspunsul castigator :* Sper sa te pot ajuta si altadatawinking

| zerozero explică:

Nu ai pentru ce :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da sunt

| Aurica_Anca_Stefan_1957 a răspuns (pentru LoveMusic):

Foarte bine! inseamna ca asa l-ai orientat.

| Aurica_Anca_Stefan_1957 a răspuns (pentru remus):

Multumesc !

| Aurica_Anca_Stefan_1957 a răspuns (pentru zerozero):

Pai nu face apologia busolei...

| remus a răspuns (pentru Aurica_Anca_Stefan_1957):

Cu placere, somn odihnitor si vise placute!

| DarkBlood32 a răspuns:

Nord si sud.laughing

| QWDEASD a răspuns:

Est lol

Întrebări similare