Sincer, nu dorm cu busola langa mine, nu sunt superstitioasa dar spre curiozitatea ta, eu dorm cu capul spre est cel putin, asa e asezat patul
Se spune ca este indicat sa dormi cu capul spre est.
Mie imi place sa dorm cu capul pe bratele prietenei mele.
Pai.eu intotdeauna adorm la fel.
Ma pun cu fata spre vest, stau asa pana atipesc si dupa aia ma intorc invers. De 2 ani tot asa adorm. Nu stiu daca are vreo influenta...
Dorm cum imi vine
uneori pot spre o parte vreo 4 zile. a 5 zi numai adorm stand asa si ma intorc
Nimeni nu ma credea ca nu stiau sa doarma, am primit stupid de la foarte multi utilizatori ai sitului, pentru a avea un somn odihnitor si reconfortant se doarme cu capul spre nord.
@Yssa - Pai e foarte simplu, de unde rasare soarele acela e estul, iar unde apune e vestul, iar daca stai cu fata spre est, in stanga ta va fi nordul, iar in dreapta va fi sudul
Dorm cu capul spre N/NE. Nu are prea mare importanţă odată ce te obişnuieşti. De obicei dorm mai ciudat în prima noapte când dorm în altă parte, iar patul este orientat în altă poziţie, dar asta poate fi şi din cauză că schimbi patul.
Din câte am auzit e bine să dormi cu capul spre nord. În felul acesta te odihneşti mai bine (parcă aşa se zicea).
Multumesc ca mi-ai desemnat raspunsul castigator :* Sper sa te pot ajuta si altadata
Davyduchiha2001 întreabă: