anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stie cineva cum se prepara(ce contine) solutia din jucaria aia, cu care sufli si scoti balonase?

Răspuns Câştigător
| ȘtefiȘtef a răspuns:

Incearca cu niste sampon/detergent si apa...1/3 apa, restul sampon/detergent. Le pui in tubul pentru balonase, inchizi capacul, amesteci si voila! Solutia e gata.

24 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Apa si sapun ...simplu!

| darrio2007 a răspuns:

Sapun sau sampon diluat cu putina apa.

| bebelusa_9541 a răspuns:

Mda! Pui putina apa intr-un recipient cu mai mult detergent de vase si/sau sapun si amesteci bine, apoi te apuci de facut baloane! Mult succes:*

| KellyGreen a răspuns:

Se prepara cu apa si niste sampon de par.

| fuckThisLife a răspuns:

Apa si sampon...

| Naiky3Run4 a răspuns:

Cauta pe net

| ɹǝʞoſ a răspuns:

Da. Poti folosi sampon cu apa sau spumant de baie cu apa ori gel de dus cu apa.Eu asa faceam si mergea!

| mennenspeed a răspuns:

Sampon + apa si amestecat
PUR de spalat vase + apa si amestecat
sampon la plic si amestecat
cand eram mic asa faceam
incearcalehappy
bft

| maraya a răspuns:

Apa cu sampom happy

| louise a răspuns:

Merge si cu pur de vase faceam si eu cand aveam 6 ani
laughing)

| Anonim203 a răspuns:

Buna.POi eu cand eram mai mik foloseam Detergent de rufe, detergent de vase.big grin

| Dya_2147 a răspuns:

Ha! Ma tot intreb si eu chestia asta de cand eram mica laughing

| CayusMoise a răspuns:

Sapun lichid si apa apoi amesteci dar nu mult

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stiti, eu ma asteptam la raspunsuri mai complexe, insotite de reactii chimice, alea alea... rolling on the floor glumeam

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu fac balonase si pe gura, vorbesc serios. Saliva, cu guma nu pot.

| YoSiAtat a răspuns:

Apa si sapun, cred ca apa si sapun lichid. big grin

| Noname1920 a răspuns:

Daca ai cutia aceea speciala pui sampon si apa si amesteci bnbn de totbig grinbig grinbig grin O sa vezi ca merge... FUNDA?

| Carina16 a răspuns:

Ehelaughing...de astea faceam si eu cand eram micuta:pui intr-un pahar niste apa cu sapun,sampon, gel de dus(ce iti e mai la indemana:*), amesteci putin si cu ajutorul unui pai scoti balonase. Sper ca ti-am fost de ajutor:*

| butterfly0165 a răspuns:

Da. Pai contine apa si detergent de vase ( nu stiu in ce cantitate dar incearca si tu sa vezi cum e mai bine ) happy [Funda]?

| Robin258 a răspuns:

Apa si sapun sau detergent

| fedorabit a răspuns:

Apa si sampon, sapun lichid, sapun solid ras, orice produs din casa care face spuma (exceptand berea) poate fi folosit.

| alintata_3923 a răspuns:

Da. Poti amesteca detergent de vase (fairy sau pur ori sampon) cu apa si o sa obtii balonase foarte muuulte. Crede-ma este incercata. Funda?

| SiLviA_2797 a răspuns:

Buna.De obicei ies balonase si din apa cu detergent sau apa cu sapun. Poti folosi orice fel de detergent, sampon, sapun sau orice solutie de spalare in afara de solutiile cu care speli hainele.

| SiLviA_2797 a răspuns:

Buna,poti prepara acea solutie din apa si detergent, sampon sau sapun. Poti folosi orice fel de produs cu care poti spala in afara de cele cu care speli hainele.

Întrebări similare