| Carla01 a întrebat:

Ştie cineva dacă avem vacanţă de pe 28 noiembrie până pe 4 decembrie, aşa am văzut pe net rolling on the floor...sau avem doar pe 30 şi 1? Am auzit mai multe variante,alta era că o să avem 30, 1 şi 2. până la urmă cum e?

Răspuns Câştigător
| Adyy98 a răspuns:

M-am interesat mai bine, pe 30 1 și 2 stam acasă. big grin

11 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Dar este asa de greu sa intrebi la scoală profesorii, doar esti cu ei toata ziua la ore.

| Adyy98 a răspuns:

Da,avem vacanta o săptămână pentru ca este și Sf Andrei și 1 Decembrie.

| Carla01 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Eu vreau să te întreb pe tine, care-i problema ta? laughing

| Carla01 explică (pentru Adyy98):

Ştii asta din surse sigure?

| Mayhem666 a răspuns:

Doar pe 30 si 1, dar eu sunt mai badass si nu ma duc nici luni si nici marti, iar vineri oricum eu nu am ore cool

| dannyel86 a răspuns:

De la ziua Sfantului Andrei si pana duminica (30 noiembrie - 4 decembrie) este minivacanta.
Teoretic, ziua de vineri libera se va recupera. Practic, fiecare se scoate cum poate. happy

| Adyy98 a răspuns (pentru Carla01):

Am văzut pe net și am întrebat 2 profesori și unul mi-a zis ca da celalalt ca nu știe...acum...nu știu dar cred ca o sa fie vacanta.

| SakuraMiraiEdo a răspuns:

Pe 30,1 si 2.

| Sesebi a răspuns:

Salutare pe 30, 1, 2 asa se da in majoritatea scoliilor. Acum daca esti la liceu teologic... Acolo se sarbatoresc si sfintii mai mici. Dar in scolile normale 30, 1, 2 iti spun sigur

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

30, 1 si 2 sunt zile libere, cu mentiunea ca ziua de vineri va fi recuperata intr-o sambata.

| DeylerCR a răspuns:

Da da asa am auzit si eu ca e de pe 30 luna asta pana pe 5 decembrie