Apropo de jucarii sexuale, vazand curiozitatea lui flav si shin, mi-am amintit un banc. Se duce o doamna bine la un sex shop si cere sa vada un vibrator. Ii arata vanzatorul unul, tipa: nu... nu e bun, altul. Ii arata asta inca unul, tipa: a, nu. nici asta. Ii mai arata cateva modele, tipa le refuza pe toate. La care ea, privind prin vitrina, exclama: a, da, ala rosu de acolo! Vanzatorul, incurcat: Extinctorul nu e de vanzare.
Chiar asa.pentru cine e jucariaaaaaaaaaaa... zii rapidddd...si mai important de jucarie. vreau 3 beriiiii.am luat azi un examen important si vreau sa mai beaaaauuuuuuuu.sa curga berileeeee crucified .si apropo.sa stii ca la mine, pariul pus e pariu respectat intotdeauna! mai ales cand e vorba de bere
da, sunt in Bucuresti in prezent si cred din pacate c o sa mai stau vreo saptamana jumate ca sa-mi rezolv problemele.
Nu-i bai, dai berile cand ai bani, si dupa beri, jucaria, poate o si probam
Dau maine cu cea mai mare placere Crucified, acum o sa ma culc ca sunt trezit de la 5 si-am baut si cateva beri pe stomacul gol, asa ca-mi fac o auto recomandare sa mi dau log out sa nu incep sa vorbesc prostii pe aici. oricum pariul e pariu si trebuie sa-l indeplinesti.eu oricum eram sigur de castig, pun pariuri doar atunci cand sunt convins de mine ...acum sunt doar curios in ce va consta jucaria aia, ca berile o sa le vreau la halba si nu ''din sticla''
Ai pus intrebarea la 13.16, este 14.00, ce-ai facut in acest timp, ai dat berile si jucaria sexuala, te-ai mai gandit daca esti emo sau nu, daca nu te-ai taiat cu lama inseamna cu nu esti chiar asa de "nasol". Acum, pe sub geamul meu trece o ambulanta care face mult zgomot si stiu si de ce, oare sunt bolnava?
@Conty m-am suparat pe tine. Dai jucarii de fete mari la baieti La mine nici macar nu te-ai gandit.
@Flav : nu vrei sa imi faci un cadou? Iti dau eu bere
Nu cred ca esti emo stai linistita, poate o sa te decizi daca mai stai printre noi, sau pleci. Eu te sfatuesc sa mai stai. Care e decizia ta?
Mai.eu stiu ca nu sunt emo, deh sunt goth.rock,pnm intr-oa alta ordine de cuvinte...
Pai flav. n-ai zis tu ca vrei o jucarie? ti-as lua un vibrator, da' ai unde sa-l bagi? esti in buc? sorry n-am bani sunt pe 0, 00. mi-am platit chiria
Flav.nu mai degraba dai tu una azi? ies si eu de la munca, obosita, vai de mine...
BRo adica? ce insinuezi?
Davyduchiha2001 întreabă:
eusebiu27 întreabă: