Pro drepturi egale, pro dreptul la demnitate, pro dreptul la relatie... Multi oameni cred ca homosexuali=travestiti. Nu e totuna. La mars au fost 5 travestiti si 50 de gay, bi, lesbiene. Presa transmite imaginea asta, insa travestitii sunt o mica parte din comunitatea gay. Flav, ce inseamna "astfel de personaje"? Crezi ca scrie in fruntea cuiva ca e gay? Sunt doctori, avocati, preoti, profesori universitari, jurnalisti gay. Daca nu se imbraca in fuste in public nu inseamna ca nu sunt gay. Statistic vorbind, 5-10% din oameni sunt gay. Gandeste-te la asta cand esti intr-un loc cu 10-20 de oameni
Violul sau abuzul nu este nicidecum un gest de atractie sexuala. Ci un gest de violenta, de a-ti demonstra forta. In ceea ce priveste pedofilia, nu exista nicio corelatie intre a fi gay si a fi pedofil. Daca un barbat face sex cu un copil de sex masculin, nu inseamna ca e gay. Preferinta sexuala pentru copii nu are legatura cu atractia sexuala naturala, ci cu niste surubele arse prin propria copilarie, in relatia cu parintii. Sa nu punem egal intre o relatie manipulativa, bazata pe forta, agresivitate si frustrari si o relatie liber consimtita. Prin anii '60, in SUA a fost un caz mediatizat cu un tip gay intr-o comunitate mica. El avea vreo 23 de ani. Era "ilegal" si "imoral" sa fii gay, asa ca doi tipi extremisti (cam ca noua dreapta la noi) l-au prins in toaleta publica si l-au violat. Spuneti-mi ca, de fapt, politistii erau gay si se simteau atrasi de pustiul ala?! Psihologic vorbind, violul nu este un act rezultat din atractie sexuala, ci din violenta si frustrari.
Sunt si ei oameni si nu deranjeaza pe nimeni.Fiecare e liber sa iubeasca cum vrea si pe cine vrea.
Contra, chiar ma tulbura cand vad astfel de personaje; nu sunt nici genul care ar arunca cu pietre dupa ei, dar nu vreau sa ma intersectez sub niciun chip cu astfel de oameni (cel putin la barbati )
Bineinteles ca sunt impotriva pedofililor dar cei care o fac doar cu majori imi sunt indiferenti.ca tot ai deschis tem, am vazut cateva video de gay car o faceau cu minori cred ceva en 16-17 ani, se vedea pe fata ca sunt minori, da a cui sa fie vina daca de ex i-au platit sa ii filmeze in timp ce-i f····? homosexualii "normali" bnu fac rau la nimeni, atat timp cat isi vad lungul nasului si nu abuzeaza.
Pro consider ca suntem liberi sa iubim pe cine vrem.
Sunt crestina sa stiti, asta in cazul in care va ganditi ca nu as fi daca tot gandesc asa.
Sunt Pro (LGBT), mai bine as avea ca si prieteni niste oameni inteligenti (chiar daca sunt heterosexual), decat niste babe si ipocriti habotnici, ultra-credinciosi. Apropo. din astia care dau cu "vorbe grele" care oare au mers pe la Biserica in ultimul timp? Bisericile sunt pline de babe, nu de tineri si culmea astia tineri care se cred ultra-credinciosi sunt cei mai "ai dracu' "
Trebuie sa va puneti si voi macar pentru 1 minut in pielea lor si sa vedeti ce viata au ei, dupa felul in care voi ii tratati. Sincer, de ce sa fii asa de fraier si sa discriminezi un om pentru ca are o alta orientare sexuala sau pentru ca e alb sau nergu. Mi se pare o absurditate sa te iei de cineva. Totusi, raspunsul meu sigur o sa fie catalogat ca fiind stupid de anumite persoane, desigur... daca as avea o gandire idioata ar fi un raspuns ultra inteligent...
Si cei care sunt devina pentru felul in care societatea priveste acest subiect sunt cei din mass-media, ei aduc o imagine eronata asupra lor, pentru ca nu cred ca ei sunt chiar asa. Nu am cunoscut pana acum persoane cu alta orientare sexuala.
PS. Oare cati oameni din show-business-ul romanesc credeti ca au o alta orientare sexuala? Mai multi decat stim multi dintre noi.
AH. Si sa va spun de ce gandesc atat de democrat. sunt la un liceu destul de bun, cu profesori faini, si plus ca am avut profesori din strainatate (din Franta) si pot sa zic ca acest lucru influenteaza gandirea. si ne-ar putea ajuta sa ne scoata din modul mizerabil de "a gandi"! O zi buna sa aveti! Daniel.
Eu sunt PRO. Si in legatura cu infierile de copii, as prefera ca sa infieze astfel de cupluri decat sa stea in sanul familiilor dezbinate cu parinti prin puscarie, alcoolice, violente fara nici un venit si in mocirla. Daca vor sa infieze inseamna ca isi permit sa creasca un copil sau 2. Ati vazut voi cei care sustineti ca nu ar trebui sa infieze aceste persoane cum sunt educati si crescuti copii infiati? Aflati ca ati fi invidiosi sa stiti. Ei nu ii invata pe copii ca trebuie sa fie homosexuali asa cum si ei la randul lor au fost conceputi din femeie si barbat si mama si tatal lor au fost perfect normali din punct de vedere sexologic. Deci nu ei au influentat orientarea lor sexuala asa cum nici ei nu pot sa inpuna cuiva cum sa fie. Doar e la mintea cocosului. Vreti sa spuneti ca daca mama voastra v-ar spune sau ati vedea ca traieste cu o femeie daca sunteti fata ati face la fel? Asta e o boala care e dobandita in uterul mamei. Haideti atunci sa renegam pe toata lumea bolnava si sa ii scuipam intre ochi ca de fapt Dumnezeu a lasat oamenii sanatosi si inseamna ca sunt pacatosi daca s-au inbolnavit. Nu are nici o logica Dar daca un cuplu ar face un copil si apoi afla mama sau tata ca de fapt au alta orientare sexuala (ca se intampla si asa ceva) la aceste persoane) ce sa le faca statul, sa le ia copilul ca le influenteaza orientarea sexuala?
Si mai lasati cu Dumnezeu, ca El a lasat absolut tot ce misca (dupa cum sustineti voi si Biblia). E natura umana. Homosexualismul exista de cand lumea.
Sa zicem ca sunt PRO, in sensul ca nu judec pe nimeni, fiecare are dreptul sa iubeasca in felul sau, orice doreste.
Inteleg ca ei isi materializeaza aceasta iubire, cu conditia sa nu o OFICIALIZEZE, adica sa se casatoreasca sau sa infieze copii, pentru ca acest lucru ar afecta societatea si ar promova prea mult acest comportament considerat anormal. Deci sunt de acord, dar cu discretia de rigoare, nu o sa acceptam sa iasa in strada si sa strige ca ei sunt homosexuali sa ramana pentru ei si pentru cei apropiati intelegeti ce vreau sa spun. sper altfel nu am nimic cu ei
N-am nimic cu ei. Singurul lucru care m-ar deranja, ar fi sa le permita adoptia de copii.
Eu sunt PRO!
Fiecare are dreptul la o libera exprimare, iar daca ei nu se simt bine asa cum i-a lasat D-zeu atunci sa faca ce e mai bine pentru ei!
Sunt si ei oameni si trebuie tratati ca atare.
Pro
oliana: de unde ideea aceasta ca homosexual=pedofil?!
nici macar o legatura
de asemenea gay neaparat inseamna travestit, transexual! complet eronat
Sunt Contra homosexualilor. Ce facem, reinviem Sodoma si Gomora? Eu stiu ca Dumnezeu ne-a lasat pe Pamant ca sa intemeiem familii cu o persoana de sex diferit. Va inteleg ca exista drepturile omului, dar acestea nu vor conta in fata lui Dumnezeu. Ce vor spune la Dumnezeu..."pai sunt drepturile omului". Dumnezeu considera asta o scarbosenie, iar noi vrem sa ai acceptam in societate? Pai acesti oameni ar trebui adusi cu picioarele pe pamant. Imi cer scuze, nu vreau sa jignesc ci sa sochez. Numai Bine.
Mi tot'una... si ei sunt oameni, de ce trebuie sa fim contra. nimeni nu iti interzice sa iubesti o pisica, un caine si ei pot iubi pe cine vor ei... PRO * tara democratica
Imi sunt indiferenti, pana in momentul in care nu deranjeaza pe altii cu orientarea lor sexuala
Si ei sunt oamenii ca si noi de ce sa fim contra lor daca ai fi si tu de exemplu tiar place sa se poarte altcumva oameni din jurul tau?
eu nu cred
prooooooooo
Lasa-ma sa-ti raspund cu o intrebare: Esti pro sau contra supermarketurilor? nu are nici o relevanta intreabrea... esti pro sau contra adrenalinei? esti pro sau contra densitatii apei? zero relevanta...
CONTRA. daca trebuia sa fim homo de ce s-au mai inventat femeile? in afara motivului de a aduce berea din frigider
Indiferenta. De multe ori ma gandesc ce s-ar intampla daca familia aceea ar adopta un copil. Dar asa cum noi avem dreptul sa facem ce simtim, asa pot si ei. nu suntem cu nimic mai diferiti
Da sunt de acoord cu tine ca sunt si ei tot oameni. dar imagineaza-ti daca sa'r aproba casatorile si adoptile intre hemosexuali. cum ar fi sa se duca un copil infiat de 2 homo la scoala. invatatoare sa il intrebe. cum il chema pe tatal tau. cum o chema pe mama ta. ... tie ti-ar placea sa fii infiata de o astfel de fam? in schimb D-zeu ne-a facut sa ne impultim pe acest pamant. si cum se imultesc.deci sunt CONTRA