N-am, dar daca as avea l-as ascunde undeva unde e foarte usor de gasit asa incat nimeni sa nu se gandeasca ca e acolo
Il iau la mine
si daca chiar vrei sa-l lasi acasa poti sa-l pui in dulap sub haine
Il ascund in frigider . glumeam, il ascund de obicei sub perna, sau, mai rar, in spatele raftului. sunt sigura ca asa nu poate fi gasit usor.
Eu il tin printre carti, dar cheia cu care il deschid o pun intr-o cutie mica (poti folosi una de cercei) o pun in dulap sub toate hainele si ma asigur ca nimeni vreodata nu se va uita acolo ... Funda? :*
Il port cu mine toto timpul si la scoala si in excursii si peste tot dar daca ai vrea sa il lasi acasa punetin intr-un loc in care nu il prea viziteaza mama ta sau tatal tau de exemplu ai putea sa til pui printre haine sau printre cartii sau intr-un dulapior unde tit tii lucrurile vechii la cere nu prea umblii sper ca te-am ajutat!:*
Jurnalele nu se ascund familiei.În cazul în care ţi s-ar întîmpla ceva grav,jurnalul în care vei scrie doar realitatea, ar putea uşura munca anchetatorilor! Nu văd care ar fi problema dacă părinţii ar ştii ce ai făcut ieri, etc? Cu atît mai bine că îi poţi informa indirect despre viaţa ta interioară, iar ei ţi-ar putea da direct un sprijin moral şi spiritual. Poţi să-l ţii într-un sertar, dar ar fi bine să informezi familia de existenţa lui şi locul unde îl pot găsi.Nu face prostia să-l ascunzi, vei suferi mult. Faptul de a ascunde propriul jurnal, dă dovadă de introvertire, care nu este compatibil cu aspiraţiile părinţilor tăi.
Am un carnet unde-mi notez sentimentele pe care le-am trăit într-o anumită zi, însă, îl țin la vedere.
E lângă sertarul cu cărți, nu îl ascund.
Însă, e puțin cam sadic, iar dacă îl citești vei rămâne puțin traumatizat, deci nu recomand să-l găsească cineva şi să-l citească oricât de tentant ar fi.
Am avut mai demult un jurnal si tin minte ca il tineam ori sub salteaua de la pat, ori ascuns printre carti ori il puneam dupa dulap.
Nu dar am avut cand eram mai mica si l-am ascuns printre niste haine in dulap
Ma gandeam ca poate imi dai vreo idee unde sa-l ascund.Ma obsedeaza gandul ca-l poate citi cineva si m-am saturat sa-l port in geanta tot timpul.
Ce zici sa il ascunzi intr-o cutie care se poate incuia?
superpissy40 întreabă: