Mdea, e intr-un Word cu parola.
Restul lucrurilor le tin intr-un buzunar al unei posete puse intr-o geanta sub un rucsac, o patura si un cort de pe raftul de jos, partea stanta a sifonierului din coltul dreapta in fata cum intri in camera.
Poti sa vii sa verifici daca vrei.
Hai sa o luam invers...renunta la jurnalul fizic si fa unul virtual.
Blogul este cel mai bun jurnal unde nimeni nu are acces si il poti seta sa il vezi doar tu.
Deci varianta virtuala este cea mai sigura din acest punct de vedere.
Punandu-ti un nume ciudat si necunoscut de apropiati...il poti face public cu conditia sa nu-l distribui pe retelele de socializare unde unii prieteni iti pot vizualiza continutul.
Ai de ales.
Am avut cand eram mica, aveam vreo 14 ani! l-a gasit mama, l-a citit si m-am simtit atat de aiurea incat l-am distrus si mi-am promis sa nu imi mai fac asa ceva vreodata!
Dah...Pe principiul logic, esti hot, ascunde-te langa sectia de politie.Acolo sigur no sa te caute nimeni. Tare ideea.
Nu am.Mi se par prostii pentru fetitele ofticate de 12 ani care au mintea prea mica sa retina doate datele in ea.Si cel mai bine e tinut in format digital, pe ceva stick si facut invizibil.Nimeni no sa stie ca exista deci cu atat mai putin no sal caute si chiar daca l-ar cauta, fara o smecherie, nu poate sa-l vada ca e invizibil.Plus ca, chiar si zeci de pagini, ocupa foarte putin spatiu, mult sub limita in care ar parea suspect (nu o sa banuiasca ca sticku e ocupat desi nu este nimic vizibil pe el)
Cum iti pui parola in Word?
Referitor la intrebare probabil l-as cara cu mine tot timpul, pentru ca imi e prea frica sa-l las sub pat sau in dulap (unii nu stiu ce inseamna cuvantul ''intimitate'').Sau probabil mi-as face unul online, genul de jurnal pe care sa-l pot vedea doar eu si atat.
Depinde de casa ta,eu il ascundeam pe dulap deasupra, sau undeori dupa tablouri, pe lustra, in mai multe locuri de obicei pe sus, chiar daca imi lua mult sa il recuperez important era sa stiu ca e in siguranta.
superpissy40 întreabă: