Am un carnet unde-mi notez sentimentele pe care le-am trăit într-o anumită zi, însă, îl țin la vedere.
E lângă sertarul cu cărți, nu îl ascund.
Însă, e puțin cam sadic, iar dacă îl citești vei rămâne puțin traumatizat, deci nu recomand să-l găsească cineva şi să-l citească oricât de tentant ar fi.
Am avut mai demult un jurnal si tin minte ca il tineam ori sub salteaua de la pat, ori ascuns printre carti ori il puneam dupa dulap.
Mdea, e intr-un Word cu parola.
Restul lucrurilor le tin intr-un buzunar al unei posete puse intr-o geanta sub un rucsac, o patura si un cort de pe raftul de jos, partea stanta a sifonierului din coltul dreapta in fata cum intri in camera.
Poti sa vii sa verifici daca vrei.
Cum iti pui parola in Word?
Referitor la intrebare probabil l-as cara cu mine tot timpul, pentru ca imi e prea frica sa-l las sub pat sau in dulap (unii nu stiu ce inseamna cuvantul ''intimitate'').Sau probabil mi-as face unul online, genul de jurnal pe care sa-l pot vedea doar eu si atat.
Jurnalele nu se ascund familiei.În cazul în care ţi s-ar întîmpla ceva grav,jurnalul în care vei scrie doar realitatea, ar putea uşura munca anchetatorilor! Nu văd care ar fi problema dacă părinţii ar ştii ce ai făcut ieri, etc? Cu atît mai bine că îi poţi informa indirect despre viaţa ta interioară, iar ei ţi-ar putea da direct un sprijin moral şi spiritual. Poţi să-l ţii într-un sertar, dar ar fi bine să informezi familia de existenţa lui şi locul unde îl pot găsi.Nu face prostia să-l ascunzi, vei suferi mult. Faptul de a ascunde propriul jurnal, dă dovadă de introvertire, care nu este compatibil cu aspiraţiile părinţilor tăi.
Nu am.Mi se par prostii pentru fetitele ofticate de 12 ani care au mintea prea mica sa retina doate datele in ea.Si cel mai bine e tinut in format digital, pe ceva stick si facut invizibil.Nimeni no sa stie ca exista deci cu atat mai putin no sal caute si chiar daca l-ar cauta, fara o smecherie, nu poate sa-l vada ca e invizibil.Plus ca, chiar si zeci de pagini, ocupa foarte putin spatiu, mult sub limita in care ar parea suspect (nu o sa banuiasca ca sticku e ocupat desi nu este nimic vizibil pe el)
Nu dar am avut cand eram mai mica si l-am ascuns printre niste haine in dulap
Il ascund in frigider . glumeam, il ascund de obicei sub perna, sau, mai rar, in spatele raftului. sunt sigura ca asa nu poate fi gasit usor.
Am avut cand eram mica, aveam vreo 14 ani! l-a gasit mama, l-a citit si m-am simtit atat de aiurea incat l-am distrus si mi-am promis sa nu imi mai fac asa ceva vreodata!
De parca m-as putea teleporta sa ti-l citesc
Doar ca sa fiu sigura...
Ma gandeam ca poate imi dai vreo idee unde sa-l ascund.Ma obsedeaza gandul ca-l poate citi cineva si m-am saturat sa-l port in geanta tot timpul.
Ce zici sa il ascunzi intr-o cutie care se poate incuia?
N-am asa ceva.
Poti sa iti cumperi
E crizaaaaaaaa.
Pacaaaaaaaaat.
In loc de hartie "ingenioasa".
Da
N-am, dar daca as avea l-as ascunde undeva unde e foarte usor de gasit asa incat nimeni sa nu se gandeasca ca e acolo
Dah...Pe principiul logic, esti hot, ascunde-te langa sectia de politie.Acolo sigur no sa te caute nimeni. Tare ideea.
Il iau la mine
si daca chiar vrei sa-l lasi acasa poti sa-l pui in dulap sub haine
Depinde de casa ta,eu il ascundeam pe dulap deasupra, sau undeori dupa tablouri, pe lustra, in mai multe locuri de obicei pe sus, chiar daca imi lua mult sa il recuperez important era sa stiu ca e in siguranta.
Il port cu mine toto timpul si la scoala si in excursii si peste tot dar daca ai vrea sa il lasi acasa punetin intr-un loc in care nu il prea viziteaza mama ta sau tatal tau de exemplu ai putea sa til pui printre haine sau printre cartii sau intr-un dulapior unde tit tii lucrurile vechii la cere nu prea umblii sper ca te-am ajutat!:*
superpissy40 întreabă: