| Lexiiii a întrebat:

Tu, traiesti clipa?

18 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

D'apai cum altcumva! Moarta fiind nu mai pot scrie!

| Chris a răspuns:

Rareori; dar cand o fac, e la intensitate maxima.

| Mentaaaaa a răspuns:

Nu, nu o traiesc. Daca as traio as fi acum la o petrecere dar stau in fata calculatorului si raspund la o intrebare pe TPU laughing.

| VladConstantin20 a răspuns:

Bună!
Da,aproape mereu! Zi de zi,oră de oră,minut de minut, secundă de secundă! Trebuie să trăiești clipa, altfel...de ce o mai trăiești?

| Dumnezău a răspuns:

Cateodata da, cateodata nu.Aici depinde de oportunitatea ce-mi iese in cale. Uneori trebuie sa mai fii si precaut si sa cantaresti un lucru inainte de a-l face, deoarece s-ar putea sa regreti mai tarziu.Cred ca ar trebui sa ne situam intre a trai fiecare moment si a fi linistiti,pentru a avea o viata cat mai normala, nici zbuciumata prea tare, insa nici prea monotona.

| Miruuuuu a răspuns:

La maxim
tu?

| dydy1 a răspuns:

Da,dar desigur gandind la conseciinte

| AnonymuxX a răspuns:

NU! Clipa ma traieshte pe mine happy

| Roberta a răspuns:

Desigur laughing

| Amaliamalia a răspuns:

Tocmai acum am facut o pauza, ca am o febra musculara de nu se poate de la topait^_^

| DariaSofia95 a răspuns:

Depinde...fiecare are o viziune diferita asupra lucrurilor.gusturilee si parerile ne sunt diferite, insa eu imi doresc sa traiesc clipa, dar cu grija, nu vreau sa imi irosesc timpul...

| eL3cTr0 a răspuns:

In general nu.Dar in aceasta clipa da.Deci logic da dar nu.Defapt nu stiu.:]

Răspuns utilizator avertizat
| Miki_9341 a răspuns:

Da!big grin Fiecare clipa petrecuta alaturi de prieteni, famile o traiesc din plin, pentru ca viata este scurta si merita traita.Chiar daca uneori mai apar si necazuri trebuie sa fim atri si sa trecem peste ele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Clipa ma traieste pe mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din plin happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trăiesc clipa. Dacă o trăiesc cu bucurie sau tristeţe, asta e partea a doua.Îmi place să spun că trăiesc, nu că supravieţuiesc.

| Kuddo a răspuns:

Daa, traiesc aceasta clipa intensa la maxim \m/
Oh wait. ce clipa? laughing