Buna!
11 ani!
Fratilor mai ateptai si voi macar vreo 2 ani
Dar daca vrei sa iti rasp... Pai daca il placi cu adevarat, ii poti spune ca accepti sa fii cu el dar daca nu, nu te baga cu el doar ca sa nu ii fragni inima.Credema ca daca faci asta o sa ii frangi si mai mult inima pentru ca de asta te-ai bagat cu el.
Intrebarea ta principala este "ce sa-i zic? "
Raspunsul meu principal este : ADEVARUL
Bafta!
Daca il placi spune-i ca vrei sa fii cu el si daca nu il placi spune-i sa-si vada de treaba
Buna.Pai. nu stiu depinde de tine. Tie iti place de el? Daca iti place de el si vrei tu sa ai prieten de acum fa-ti, dar sincera sa fiu nu te-as sfatui.Daca nu stii ce raspuns sa-i dai momentan spune-i ca te mai gandesti.Pa-pa:*.
Pff/ grea intrebare... mica varsta. (si eu tot 12 am). prieten la 11 ani e ok dar depinde ce faceti. daca il placi e totul ok dar daca spui tu ca e dragut nu stiu. poate poti sa fii si tu ca altii sa ai prieten la 11 ani (ma rog la mine prietena) cls a 5? sau 6? ma rog daca u il placi nu sunt probleme . Dragostea nu are varsta( ma rog...)
Nu trebuie sa discriminezi pe nimeni dar daca consideri ca il placi de ce nu;;; ce ai de pierdut?
Pai daca iti place de el ii zici da si daca nu nu
ii zici :
Scuze dar nu vreau sa incep o relatie de la varsta asta
sau daca nu iti place asa
Nu
Si cu asta basta
Si daca iti place de el si vrei sa fii cu el ii zici da si asta cine va afla cred ca tu cu cea mai buna prietena a ta si cu niste prieteni de-ai lui nu mare lucru
daca vei tacea parintii nuvor afla si asa ca ...Cine nu risca nu castiga
Pentru cei care spun ca 11 ani e o varsta frageda ea face ce vrea poate la 7 ani face sex cu unu deci face ce vrea e voi v-ati jucat cu papusile la 11 ani? O intereseaza chiar asa mult? Eu nu cred nu mai raspundeti astfel:,, Esti prea mica mai asteapta 2 ani",,, La 11 ani mai bine joacate cu papusile", etc.Motivul pentru care va spun asta este unu singur:Nu ajutati deloc.
Ce are mai daca are 11 ani? Toti am trecut prin asta.
Eu iti spun asa daca il placi incearca, daca nu nu are rost. Faci cum crezi ca e mai bine
Daca si tie iti place de el de ce sa nu incerci, si daca ti se pare ca nu merge bine te desparti de el.
Ce aveti frate cu fata ?
Sho am avut la 11 ani prieten
Si e fain. O joaca. Daca`tsi place d el, adica tsi se pare tie dragut si-ai vrea sa vezi cat d moi are buzele Poti sa ii spui ca poate ar fi bine sa incercatsi, dar sa nu puna suflet. Dupa 2`3 zile o sa vezi cam cum e. Dupaia daca`tsi place bine daca nu next! xD.
Bafta :*!
Daca il placi, poti incerca Daca nu, ii poti spune ca vrei sa ramaneti doar prieteni. Sigur nu se va supara Noroc! :*. Eu am 13 ani, si mi s-a intamplat acelasi lucru. I-am spus ca vreau sa fim prieteni, si l-am rugat sa nu se supere
Pai il placi?
daca il placi ce pierzi daca incerci? nu conteaza ce minoritate e sau crezi tu ca e!
Davyduchiha2001 întreabă: