Buna!
Mergeti undeva la iarba verde si faceti un gratar. Incearca sa-ti alegi o zi cand e vreme mai buna.
Orice cârciumă de cartier poate face asta; iar la început, când îi inviți (sau când îi primești acolo) le spui clar: tot ceea ce primiți este deja plătit. Orice veți dori „extra" achitați voi pe loc - eu nu am alți bani pentru distracția asta! Nu e nicio rușine. PS sincer, eu nu aș chema prieteni ai băuturii „fără număr" la o petrecere organizată de mine".
Este ziua ta azi? La Mulți Ani! Și a mea.
Când stai la bloc, crez că ar fi cel mai bine un grătar în fața blocului, puțină băutură (bere), suc, apă minerală și puțină muzică cred ca ar fi perfect. Te ajunge si mai ieftin si va fi si mai distractiv decat in cluburi.
La Multi Ani!
La multi ani dar nu e azi e pe 28 .
In fata blocului e strada ))))) si sigur fac de nebuna in fata blocului.
La multi ani de acum! Pai in primul rand ai grija cu cei care ai zis ca beau mult si nu stiu cat de bine este sa ii chemi dar nu ma bag. Cauta un local ieftin sau mergeti undeva in parc sa ti faci ziua de nastere ca acolo e gratis cu exceptia a ce vrei tu sa cumperi si va asezati la mese. asta e banala mea parere
Ii inviti in parc si le spui prima bautura gratis.
Ii inviti la padure si le spui ca dai micii de ziua ta.
Vorbeste cu o persoana dintre ei sa iti organizeze ei ziua de nastere (ca o surpriza).