La generala.. Cand incepem scoala pe clasa I-a suntem copi, si incercam sa ne imprietenim repede prin atitudine, comportament imbracaminte etc.La varsta aceea pentru noi conteaza doar sa ne jucam si sa ne distram . Asta e pe clasele mici.De pe a 5-a pe a 8-a e mai usor pentru ca deja ne cunoastem unul pe altul,stim ce ne poate capul,ne intelegem, ne ajutam, suntem prieteni and stuff.Mai sunt si profesorii care au fost obisnuiti cu tine,sti ce iti poate capul,unde esti cu invatatul,al catelea esti,te cunosc toti profesorii,i cunosteam aproape pe toti din generala,aveam multi prieteni,o scoala de vis!
Acuma,la liceu e diferit,adica, inceputul e la fel:o luam iar de la 0, adica nu cunoastem pe nimeni,poate mai ai colegi in clasa si atunci e bine,colegii isi formeaza grupurile lor de prieteni,intervin fitele,fumatul, beutul, chiulitul etc.Acum la liceu colegii mei stau grupati adica fiecare are prietenii lui si din alea,iar eu am un prieten bun cu care ma inteleg foarte bine,dar uneori colegii se uita ciudat la mine,au o privire superioara,ca sa nu mai zic,ca acum cei bogati se cred superiori celorlalti,unlel fete care au bani daca le saluti si nu esti la fel de "bogat" ca ele nici nu iti intorc privirea,rar gasesti o fata de treaba sau un baiat de treaba.Ce sa faci,fitele din ziua de azi .Mie unul imi placea mai mult in generala,parerea mea .Dar nu stiu, poate eu sunt problema, poate nu stiu cum sa ma acomodez.Depinde de fiecare.App.sunt in a9-a . Sper ca te-am ajutat.Pa,Pa
Pai si una si alta:am sa ti explic de ce(cazul meu depinde si de scoala si de colegi)in scoala mi-au placut profesorii si luam note mari mult mai usor de eemplu la ce in scoala generala luam 8 acum iau 6 si tot asa la liceu sunt alte pretentii se presupune ca esti mai matur mai inteligent si trebuie sa inveti mai mult colegii in scoala generala nu erau prea buni in sensul ca erau mai paraciosi nu erau uniti nu pastrau secrete acum suntem uniti ne dam unii la altii sa copiem ne ajutam fumam impreuna mergem in parcuri impreuna si chiar am petrecut revelionul impreuna
ps :sunt clasa a 10 a
In liceu.pentru ca acolo ai altfel de colegi mai maturi mai altfel decat in generala.sunt in clasa a 12-a si imi pare rau ca termin
Inca nu am ajuns la liceu, acum termin clasa 8. dupa cate am auzit este mai bine in generala, in liceu trebuie sa iei totul de la 0 cand erai pe clasa 1 era mai usor, pana inveti fiecare copil ce comportament are, cum gandeste este mai greu mai ales ca ajungi in liceu sa fi din nou cel mai mic si cei mai mari sa isi bata joc de tine
Bună.
M-am simțit bine în ambele școli pentru că eram un copil fără griji și nevoi!
Acum sunt adult și nu le mai fac față!
Pa, pa.
Salut. Cel mai mult mi-a plăcut în școala generală. A fost una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții mele, și acest lucru se datora faptului că încă eram destul de mic ca și vârstă, mă bucuram de copilărie, și nu aveam prea multe responsabilități. Aveam niște colegi năzdrăvani, și aproape zilnic căutam să ne bine dispunem unii pe alții. Iar profesorii erau bine pregătiți, și ne-au învățat multe lucruri, care mai târziu s-au dovedit a fi folositoare în viețile noastre. În cazul tău, care a fost perioada care ți-a plăcut cel mai mult? O zi însorită, și o săptămână ușoară tuturor.
Pai eu ma simt bine la liceu.Sunt colegi mai maturi si mai seriosi.In generala eram mici,nu stiam ce si cum, nu exista clasa unita dar in liceu asa este, e mult mai bine.Acum poti vorbi mai mult si mai bine cu profesorul din liceu,esti mai informat, mai inteligent si cu ceilalti colegi la fel, propunem teme si activitati serioase.Dar si in scoala generala m-am simtit cat de cat bine nu pot sa zic ca m-am simtit rau.Numai bine.
razadeluna întreabă:
Popescu_Roxana_1990 întreabă: