Nu ştiu sigur dacă voi călători undeva vara asta.dar eu îmi doresc să merg la mare.pur şi simplu o ador! să te "bălăceşti"cât vrei tu, să fii la soare, să te bronzezi...e pur şi simplu grozav!
dar şi la munte ar fi frumos! aer curat în fiecare dimineaţă, ciripitul păsărilor.
chiar nu pot să aleg între cele două.dar dacă voi merge într-una dintre ele, sigur o să fie cea mai frumoasă vară!
Ce-ar fi sa dai raspunsul tau, si iti spun eu daca e "bun" sau nu.
Nu ma duc nici-unde pentru ca muncesc, o sa ma duc 2 saptamani in concediu cu familia la mare... sper, daca am timp.
Eu stau in Spania de cativa ani buni, si peste cateva saptamani ma duc in tara cu prietenul de tot cat mai stau aici o sa ma mai duc la mare cat pot :X in tara nu cred ca o sa mergem nicaieri poate la munte un sfarsit de saptamana, oriunde m-as duce cu el o sa fie special ♥ tu unde o sa mergi? :*
Eu o sa ma duc prin sat la matusa pentru ca n-am bunici, undeva la munte(prin apropriere), in Germania la fratele meu(Berlin) si poate ca am sa ma duc la mare aici in tara dar nu sunt sigura.
La munte, la mare in sat la matusa si unchiu'acasa, in tabara si cam atat! dar mi-as dori fooooarte mult sa organizez party in pijamele cu best friend a mea! ar fi super! :*