Bună.
Fac parte din categoria persoanelor cărora le place să meargă la sală.
Înainte nu eram o fire prea sportivă, nu eram nici foarte dornică să ies, să mă plimb, etc.
De când merg la sală m-am schimbat mult. Am devenit o persoană foarte sociabilă şi prietenoasă, îmi place să ies în oraş, să alerg, să mă plimb cu bicicleta. Cu alte cuvinte, am devenit şi mai sportivă.
Pentru mine sportul este sănătate curată!
Pa-pa.
Daca nu merg la sala e pentru ca fac miscare in parc sau la domiciliu si tot imi ies ceva muschi fara sa imi stric starea originala a corpului cu chimicale.
Merg la sală doar când e prea urât afară. Prefer să alerg în natură, să merg pe o bicicletă și să mă și mișc. Merg la bazin doar atunci când apa e prea rece pentru înot. Dar tu? Numai bine!
Nu imi place
De ce? Pentru ca pot face muschi fara
Varul meu are sala, am fost de cateva ori, el mi-a spus ca nu e bine sa faci sala la varste fragede ci dupa 17 ani,
Mai bine alerg si/sau fac abdomene
Prefer sa ies prin parc intr-o zi insorita.Cred ca e mult mai sanatos alergatul decat antrenamentul la sala.In plus la sala poti sa te inbolnavesti repede din cauza ca este un loc destul de inchis
Serios? la sala poti sa te imbolnavesti repede?
tu esti REDUS MINTAL?
Sincer nu-mi place sa fac sport, imi e lene, nu-mi place sa obosesc sau sa transpir, asta e. am fost si eu la sala, am incercat dar mai mult de 2 luni nu m-am tinut niciodata. mai bine la bazin.
Prefer sa merg la bazin sau la o sala de box, si tot castig mai mult decat la o sala de forta. Mi se pare ...fortata toata treaba asta. A ajuns toata lumea sa mearga la sala si in urma cu un an, doi nu stia nimeni ce-i aia! Prefer sa fiu original!
Eu nu am varsta necesara salii, si daca unu' care se pricepe mi-a spus ca nu e bine atunci nu fac, mi-a spus ca deocamdata este bine sa fac cu greutatile corpului adica abdomene, foltari, genoflexiuni etc, dupa 18 ani as putea sa fac, varul meu are sala la el acasa, are 37 de ani si are muschi calumea, pot merge la el, poate si merg, la anul'. Tu esti bine facut? (muschi)?
Mie nu-mi place pentru ca arunci niste bani, de ce sa te duci la sala cand poti sa faci exercitii si acasa.
Se pare ca singurul redus mintal esti tu, pentru ca ai treaba cu toata lumea de pe aici.
Copii mici si firavi, vezi profilul meu, am cele mai multe raspunsuri castigatoare la "sport" si foarte multi si-au schimbat corpul cu sfaturile mele
du-te si ramai cu copiii mici si frustrati
Acasa NU FACI NIMIC, punct.
Poate imi explici tu cum faci acasa :
1. presa militara
2. impins pentru piept ( inclinat, declinat ) cu haltera
3. indreptari
4. flotari la paralele cu discuri legate de tine
5. presa pentru picioare
6. multe altele
Acasa nici macar nu poti lucra ca lumea muschii din toate unghiurile!
Copil mic, face si el exercitii acasa si vrea muschi, apuca-te de sah
DaciaRomania întreabă: