| alice.twilight a întrebat:

V-a placut filmul,, Eclipsa,,? De ce?

Răspuns Câştigător
| Anonim21321 a răspuns:

Funda.happy? ca vad ca dintre toti...numai eu am zis ce vroiai si am mai dezvoltat ideea.happy

12 răspunsuri:
| morenaRox a răspuns:

Da mi-a placut :X

| anotherchild a răspuns:

Pai nu stiu cum va puteti uita voi la filme care se vad in `patratele`.
Frate - mai asteptati si voi vreo luna - doua sa il vedeti HD sau BluRay.
Acum pe net circula doar ripuri de proasta calitate la acest film.

| Diiana232997 a răspuns:

Pai mi-a placut pentru ca.nu stiu, imi place mult de Edward si de Bella.si nu mi-a placut pentru ca ma enerveaza Jacobwaiting.big grin

| Anonim21321 a răspuns:

Da.:X:X:X:X:X...acum apare de mai multte ori jacob.si fazele alea din cort, parca imi parea rau pentru edwardsad.
abi astept sa apara zori de zi.cand se casatoresc bella si edward si fac un copil jumatate om jumatate vampir dar pentru a putea supravietui bella, edward o transforma in vampir si capata noi puteri suuper. Se lupta pentru salvarea copilului cu volturii...reusesc.Si traiesc fericiti pentru totdeauna.si sfarsithappy

| thegreatgatsby a răspuns:

Dap happy pentru ca si datorita lui Taylor Lautner smug

| Petronela a răspuns:

Daaaa deoarece imi place temtica abordata:povestea de dragoste dintre o fata obisnuita, muritoare si un vampir nemuritor.

| Blake1 a răspuns:

Da... e faina toata povestea plus filmele...probabil a inceput sa-mi placa datorita lui rob pattinson. nu e dragut? si parca iti zice hai uitate la film ca is sexilaughing))ok nici chiar asalaughing))da nu stiu e misto pur si simplu si unica:X

| morenaRox a răspuns:

@anotherchild : L-am vazut la cinema nu pe netwinking

| someone_8322 a răspuns:

Nu, nu mi-a placut. Doar un alt **** de film...

| alice.twilight explică:

@pussycat27
ai mare dreptate! rob e foarte, foarte dragut! si eu astept cu nerabdare sa apara si filmul,, zori de zi,, dar asta va fi la anul! deocamdata citesc cartile...

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare