"Fenomene stranii" vrei sa spui . Da imi place cand ma uit cu prietenele mele cand facem o "petrecere in pijama". Cand sunt singura nu ma uit ca imi iese foarte frica si am impresia ca sunt fantome la mine in casa .
Nu am putut sa admir la acea serie decat vocea naratorului si mai ales efectele folosite. Cat despre copii morti care nu vor sa plece din casa... mai vorbim!
Da, m-am uitat si in noaptea respectiva am dormit cu inima cat un purice! M-am speriat! Si de atunci nu ma mai uitSunt prea fricoasa
Poi da ...pacat ca nu vin sa filmeze si la mine sa vada ce fenomene stranii le dau eu
Da.ma uit mereu...chiar imi place...desi cateodata mi se face cam frica de aceea prefer s ma uit cu tata.ca si lui ii place mult aceasta emisiune...
Da imi place sa ma uit...este interesant... dar nu ma uit singura k atunci ma speriu de numa...am impresia k ma urmareste o fantoma
u?
Mie imi place dar sa ma uit doar la tara cu bunica chiar daca acolo e casa mai mare si sunt camere in care nu se umbla aproape deloc... oricum imi place
Da sunt super... dar iti recomand daca esti fricoasa uitate reluare sau pe net(youtube)... e tot de la cap la coada si ziua... sper sa iti placa...:*:*:*
Da Foarte inTeresanta aceea emisiune... Te sfatuiesc sa vezi si Filmele The EXosrcim of emily Rose sau the haunting in conecticutt...inspirate din fapte reale...
Yurisa întreabă: