Ma uit de ceva timp la serialul asta.Habar nu am de ce ca nu cred in asa ceva, dar imi place scenariu in sineSi nici Jim nu arata rau
Da chiar acum il urmaresc, dar nu pe canal romanesc, din fericire ma bucur de trei episoade zilnice. im place la nebunie de Melinda.
Mie. M-am uitat la multe episoade, din pacate nu am mai vazut unul din lipsa de timp de ceva vreme...
Da, imi place. Pentru ca imi place mai mut actrita principala si tot ce se intampla in serial. Si pentru ca imi place sa cred ca exista o lume paranormala dincolo de noi.
Ador serialu` ala
In vacanta de vara ma uitam in fiecare zi.
Imi place de Mellinda si pentru ca e infricosator cateodata.
Da imi place, intr-o perioada ma uitam mereu dar acum nu stiu daca mai se difuzeaza.
Daeste un film-serial foarte reusit, plin de suspans si paranormal, exact ce gen imi place mie.Este un serial care spre final te impresioneaza foarte mult, iar Melinda Gordon(Jennifer Love) este o actrita foarte buna, parerea mea!
Da.chiar imi place pentru ca e foarte interesant cum vorbeste tipa cu spiritele...doar ca nu l-am mai vazut de mult timp si chiar as vrea sa ma uit iarasi
Imi place. Am vazut multe episoade acum 2 ani parca. De atunci nu prea ma mai uit din lipsa de timp (mai vad rar cate un episod, cand am sansa sa-l nimeresc la tv). Pot sa zic ca serialul e foarte interesant, cel putin mie imi plac chestiile paranormale.
Sper ca ti-am fost de folos.
printesa16 întreabă:
CiocolataTha întreabă: