| Lightning1997 a întrebat:

Va propun 6 intrebari.Intrebarile au grad mediu de dificultate. 1)Daca fiul lui Paul este tatal fiului meu, ce sunt eu pentru Paul? 2)Unele luni au 30 de zile, altele 31 de zile.Cate luni au 28 de zile? 3) Un om incearca sa se sinucida. Sare pe geam din cladire, supravietuieste si totusi politistii care il urmareau nu il aresteaza. De ce? 4)Un om trebuia sa treaca peste o punte care rezista la o greutate de maximum 80 kg. El avea 79.850 kg dar cara si doua mere care cantareau fiecare cate 150g. Totusi, el a traversat puntea, fara ca aceasta sa se rupa, ducand si cele doua mere, dintr-un singur drum. Cum a procedat? 5)Cum e corect:pana de vulpe la palarie sau pe palarie? 6)Un om merge la frizerie.Erau doi frizeri, primul era curat, bine ingrijit iar al doilea era exact opusul.Cu toate astea, omul s-a tuns la al doilea frizer.De-ce? Daca nu vrei sa participati, nu mai raspundeti.Raspunsul trebuie sa aiba legatura cu intrebarea. Va urez multa bafta!

5 răspunsuri:
| biwltyad a răspuns:

1)?
2)Una, februarie,
3)Sta la parter
4)A aruncat cele doua mere peste punte
5)Vulpea nu are pene
6)?
La cele cu? nu prea m-am prins, dra as vrea sa stiu, oricum, e tare

| Lightning1997 explică (pentru biwltyad):

Vezi ca la 2 nu e asa.Iar la celelalte iti voi da raspunsul corect, dar mai astept si alte raspunsuri.

| biwltyad a răspuns (pentru Lightning1997):

Aha, ok

| OaNaArEcOnTpEtPu a răspuns:

1)stra-stra bunic
2)toate(12)
3)Nu sta la etaj(la parter)
4)A aruncat cele 2 mere, dupa care a trecut
5)Vulpea,din cate stiu eu, nu are pene!
6)Acela tundea mai bine.
Fundita?

| RobyRobytzu2000 a răspuns:

1) Cumnati...laughing nu stiu
2) Toate au 28 numai februarie se termina cu 28.
3) Sta la parter
4) A aruncat merele peste punte
5) Vulpea nu are pene
6) Nu stiu

Întrebări similare