Cata naivitate
Tot ce ai tu in prezent se rezuma la vorbe.De ce nu incerci sa afli ce face el zilnic pentru ati da seama daca are timp sa joace nu la unu, nu la doua ci la trei capete?Ai zis ca l-ai cunoscut printr-un prieten comun. Spune-i si lui pasul tau si te va ajuta
Te citez:
"...si nu arata ca un baiat care ar putea insela o fata".
Serios? Exista asa o categorie de baieti care arata ca si cum ar putea insela o fata si o alta categorie care nu arata astfel?
Iubirea nu exista decat la nivel de instinct. Sa nu uiti asta. De fapt ma vei crede cand o sa vezi ca va veti desparti.
Da, cred ca sunt geloase mai mult. Dar pentru a fi sigura pune-l la o incercare.
Intreaba-l asae ce mai iesi cu inca 2 fete? De ce ma inseli?
Atunci te uiti la privirea lui si vezi cum reactioneaza.
Daca se inroseste si se balbaie inseamna ca te inseala, daca iti spune imediat raspunsul inseamna ca nu te inseala.
Sper ca te-am ajutat! :*
Eu cred ca cel mai bine e sa te feresti de baietii dupa care se uita un oras intreg pentru ca ori va fi el tentat sa plece de langa tine pentru ca e foarte cautat... ori vor fi mereu invidioase care sa bage strambe.
Pai poate chiar iese cu mai multe fete, cel mai bine este sa il intreabi ca sa clarificati lucrurile.Doar nu te astepti ca el sa arate ca un tip care iese cu mai multe fete, pentru ca nu stie nimeni cum ar putea arata et Cel mai bine e sa il intrebi.
Cred ca ar trebui sa afli care este adevarul...
nu-ti pune prea multe sperente in relatia asta, caci, daca se va termina prost, tu vei fi cea care va suferi cel mai mult.
Vorbeste si cu el despre ceea ce ai pe suflet, comunicarea este foarte importanta intr-o relatie.