Poftim :
O cititoare fidelă site-ului mi-a trimis propria poveste de groază care a trăit-o la vârsta de 10 ani. Iată ce ne povesteşte ea:
"Când aveam 10 ani, tocmai ne-am mutat într-o altă casă. Aceasta era minunată şi ne plăcea totul la ea, cu excepţia încăperii unde a trăit o bătrână înaintea noastră. Soţul ei muri cu 2 ani mai devreme şi de aceea a vrut să ne vândă nouă casa, întrucât credea că această locuinţă îi aminteşte de el. Noi am cumpărat-o cu bucurie, căci ne-a plăcut mult de casă.
Eu şi cu surorile mele am început să despachetăm lucrurile, deşi bătrâna ne-a lăsat o mare parte şi din lucrurile ei. M-am aşezat în camera mea şi am început să mă joc la calculator, atunci când am observat că pe fotoliu din cameră se afla o păpuşă care aparţinuse bătrânei. Păpuşa avea o rochiţă albastră, era brunetă şi avea ochii verzi, ca ai mei. Mi-am reluat jocul pe calculator, când, în colţul ochiului meu cel drept văzui cu groază că păpuşa începu să-mi zâmbească, iar ochii i se transformară în negru. Am început să ţip…dar, după aceea, păpuşa reveni la normal. Fiind înspăimântată, în noaptea care urmă m-am hotărât să dorm în camera surorilor mele.
A doua zi dimineaţă, când m-am să văd ce e cu păpuşa, am observat că aceasta avea o pată neagră pe spatele rochiei şi pete negre pe ochi. Pentru că nu am vrut s-o arunc, m-am gândit să o închid într-o cutie în beciul casei. A treia zi am auzit din beci nişte gemete pătrunzătoare; când m-am dus să văd dacă are legătura cu păpuşa, m-am îngrozit pentru a doua oară: cutia era spartă, iar păpuşa a dispărut! Deşi n-am găsit-o nici până în prezent, totuşi gemetele tot se mai aud din când în când".
Sper ca te-am ajutat! Bafta!
Helaw! >_> Mituri horror? Pfft! Gasesti cu tona pe site-uri englezesti/japoneze. De ex.:www.scaryforkids.com.Nume prost ales, super mituri/povesti/jocuri/legende urbane :-)
Cand inti pe site sa te pregatesti sa nu te sperii http://varcolaci.blogspot.ro/
Stiu ca intrebarea este de 2 ani dar... uite cateva povesti care cred eu, ca sunt adevarate:
Toată povestea începe în SUA, anul 1906, atunci când o servitoare oferi drept cadou o păpuşă fiului stăpânilor săi, Robert Otto; dar, întrucât părinţii băiatului se comportă urât cu ea, fata blestemă jucăria. Curând după ce servitoarea părăsi casa stăpânilor săi, au avut loc nişte evenimente ciudate în jurul acestei păpuşi. Micului Robert îi plăcea să vorbească cu această păpuşă, iar servitorii chiar susţineau că păpuşa îi răspundea băieţelului… Ei, de asemenea, pretindeau că păpuşa îşi putea schimba expresia feţei la comandă şi se putea mişca singură prin casă! Şi vecinii confirmau faptul că păpuşa se mişca de la un geam la altul, atunci când întreaga familie era plecată!
Ciudat e faptul că păpuşa primi acelaşi nume ca cel al băiatului: Robert. Malefica creatură se pare că nu avea somn noaptea şi dărâma mobila în camera lui Robert. Acesta se trezea din somn şi ţipa, iar când părinţii îl întrebă de ce a făcut o asemenea hărmălaie în casă, băieţelul răspundea: "Păpuşa Robert a făcut-o! Nu eu!"
Robert Otto a murit în 1974, iar păpuşa sa legendară se află expusă în Muzeul Fort East Martello din Key West. Legenda mai spune că păpuşa blestemă pe oricine o fotografiază fără permisiunea ei… fotograful trebuie să aştepte încuviinţarea din cap a păpuşei! Iar vizitatorii care uită acest lucru mai au o şansă să nu fie blestemaţi: să-şi ceară iertare în faţa ei. Curios e faptul că un cameraman de la Travel Channel, care a dorit să filmeze păpuşa din muzeu (fără încuviinţarea ei) a avut probleme cu aparatul său de filmat, care a refuzat să mai funcţioneze în faţa maleficei creaturi…
Alta:papusa din japonia careia ii creste parul:In 1932, o fetita din Japonia a cazut la pat grav bolnava. Fetita se numea Okiku si primise de la fratele ei un cadou, o papusa, de care statea nedezlipita. Papusa a fost botezata dupa numele surorii acesteia, Okiku. La scurt timp, din cauza bolii, fata murise si familia au ingropat-o impreuna cu papusa pe care o adora atat de mult. Dupa al Doilea Razboi Mondial, parintii fetei au descoperit ca papusii ii crestea parul in mod inexplicabil. A luat papusa de langa mormantul fetei si au predat-o calugarilor templului Mannenji, unde este si astazi pe post de obiectiv turistic.
Chiar si in ziua de azi parul papusii creste, preotii fiind obligati sa o tunda din cand in cand. Mii de turisti viziteaza anual templul pentru a li se confirma acest fapt. In mod ciudat, inainte papusa avea buzele inchise, dar cu trecerea timpului acestea s-au deschis avand chiar o nuanta umeda.
Si mai sunt povesti dinacestea, dar nu cu papusi, de ex:tabloul care provoaca incendii, este vorba despre un tablou in care este pictat un baietel plangand, sunt facute mai multe copii dupa acest tablou.cine achizitioneaza acest tablou in scurt timp ii va lua foc locuinta dar tablourile nu vor arde! se spune ca sunt blestemate! scuze daca am scris gresit ceva, am tastat in graba