| Vernusio a întrebat:

Va uitati la Kanal D?
La ce program va uitati cel mai des la TV?

14 răspunsuri:
| Anonim0204 a răspuns:

Buna ziua! eu sunt Dark rasspunsul meu este:
1.Nu inteleg de ce puneti asemenea intrebari si de ce ati vrea sa stiti?
2.Atât întrebările cât şi răspunsurile pot fi raportate. Am creat această funcţie pentru a limita postările de pe site care sunt neconforme cu scopul lui şi pentru a asigura un climat plăcut pentru toata lumea pe TPU;
Chiar dacă doar seniorii au dreptul de a raporta, şi juniorii ne pot trimite pe contact@tpu.ro link-urile către postările care încalcă regulamentul. Acestea vor fi respinse de noi, însă, dacă membrii comunitaţii TPU le văd înaintea noastră, ei le pot raporta pentru a ni le aduce la cunoştinţă. Mai multe raportari ale aceleiaşi postări vor duce la respingerea automată a postării respective;

Prin întrebari neconforme ne referim la:
- întrebări triviale sau care nu pot avea un răspuns obiectiv (Ex: "Cum mă simt astăzi?"; "Vara sau Iarna?"; "Ce faceţi?" etc);
- întrebări care au conţinut obscen sau injurios (includem aici întrebările prin care alţi utilizatori sunt jigniţi, persiflati, etc);
- întrebări care conţin informaţii ce aduc atingere dreptului la viaţa privată a utilizatorilor TPU.ro sau a terţelor persoane;
- postări care nu sunt întrebări (de exemplu "uite o melodie faină!");
- întrebări care instigă la acte ilegale (ex: piraterie, consum de substanţe interzise, furt etc);
- întrebări care nu sunt formulate ţinând cont de regulile minimale ale gramaticii (includem aici scrierea de tipul "stiu", "esti", "bine", "multumesc" etc);
- întrebări care nu corespund specificului site-ului sau sunt o forma de spam/ publicitate nesolicitată;
- întrebări prin intermediul cărora anumiţi utilizatori urmăresc să îşi rezolve temele pentru acasă (de pilda "vreau şi eu un referat", "cum se rezolvă exerciţiul?" sau "comentaţi-mi şi mie strofa asta..."). Motivele pentru care nu acceptăm astfel de postări le-am enuntat aici;
- întrebările care conţin linkuri de pe diferite site-uri care promovează sau încurajează pirateria.

Prin răspunsuri neconforme ne referim la:
- postări triviale sau care nu oferă informaţie relevantă celui care întreabă (de exemplu, răspunsuri incomplete sau ca "nu stiu");
- postări injurioase sau care au conţinut obscen;
- postări care conţin informaţii ce aduc atingere dreptului la viaţa privată a utilizatorilor TPU.ro sau a terţelor persoane;
- postări care nu sunt formulate ţinând cont de regulile minimale ale gramaticii (includem aici scrierea de tipul "stiu", "esti", "bine", "multumesc" etc);
- postări care instigă la acte ilegale (ex: piraterie, consum de substanţe interzise, furt etc);
- postări care încalcă drepturile de autor, oferind informaţie preluată din alte surse, fără precizarea acestor surse;
- postări care constituie forme de spam sau promovare neautorizată şi abuzivă (includem aici şi postările de tipul "daţi-mi un vot aici");
- răspunsurile care conţin linkuri de pe diferite site-uri care promovează sau încurajeaza pirateria.

TOPIC OFF!

Răspuns utilizator avertizat
| dannyel86 a răspuns:

Ma uit rar la Kanal D.
Urmaresc des posturile tv de stiri si cele cu documentare.

| Clorox a răspuns:

Nu ma uit la televizor laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma uit doar la desenele de pe Boomerang uneori si in rest la documentare pe History, Animal Planet, Discovery, BBC Earth

| Iunix a răspuns:

Mă dau cu capu de pereți până amețesc și după mă uit la duck tv

| Sn4k3 a răspuns:

Ma uitam inainte pe la 23:00 duminica, cand se dadeau filme horror. Acum ca nu se mai dau, nu mai am niciun motiv, nu mai prostii la care nu merita sa-ti pierzi timpul. Mai degraba te uiti la desene /un film/serial.

| Jager a răspuns (pentru Anonim0204):

OK Einstein. A pus omu o intrebare ca oricare alta, banala cum ar fi ea, daca nu le convine adminilor o vor sterge. Nu te vad pe tine un rank inalt sau nu stiu ce. Esti pe forum? Ce topic off ma?

| Claudiu1905 a răspuns (pentru Anonim0204):

Mare-i gradina ta laughing

| Claudiu1905 a răspuns:

.comedy central, antena 1, canal d, uneori si disney dar in ultimul timp au dat-o pe telenovele, nu mai produc seriale noi de calitate

| Ɗєℓυѕιση a răspuns:

Nu prea ma uit la TV.
Dar cand ma uit, intru pe posturile de muzica.

| untu a răspuns:

De ce ne intrebi? E vreun sondaj de opinie?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.
Cel mai des ma uit la Visat Nature.

| Adry05 a răspuns:

Ma uitam numa la Bravo ai stil. laughing
In general Pro tv sau posturile de muzica, asta cand aprind