Buna ziua! eu sunt Dark rasspunsul meu este:
1.Nu inteleg de ce puneti asemenea intrebari si de ce ati vrea sa stiti?
2.Atât întrebările cât şi răspunsurile pot fi raportate. Am creat această funcţie pentru a limita postările de pe site care sunt neconforme cu scopul lui şi pentru a asigura un climat plăcut pentru toata lumea pe TPU;
Chiar dacă doar seniorii au dreptul de a raporta, şi juniorii ne pot trimite pe contact@tpu.ro link-urile către postările care încalcă regulamentul. Acestea vor fi respinse de noi, însă, dacă membrii comunitaţii TPU le văd înaintea noastră, ei le pot raporta pentru a ni le aduce la cunoştinţă. Mai multe raportari ale aceleiaşi postări vor duce la respingerea automată a postării respective;
Prin întrebari neconforme ne referim la:
- întrebări triviale sau care nu pot avea un răspuns obiectiv (Ex: "Cum mă simt astăzi?"; "Vara sau Iarna?"; "Ce faceţi?" etc);
- întrebări care au conţinut obscen sau injurios (includem aici întrebările prin care alţi utilizatori sunt jigniţi, persiflati, etc);
- întrebări care conţin informaţii ce aduc atingere dreptului la viaţa privată a utilizatorilor TPU.ro sau a terţelor persoane;
- postări care nu sunt întrebări (de exemplu "uite o melodie faină!");
- întrebări care instigă la acte ilegale (ex: piraterie, consum de substanţe interzise, furt etc);
- întrebări care nu sunt formulate ţinând cont de regulile minimale ale gramaticii (includem aici scrierea de tipul "stiu", "esti", "bine", "multumesc" etc);
- întrebări care nu corespund specificului site-ului sau sunt o forma de spam/ publicitate nesolicitată;
- întrebări prin intermediul cărora anumiţi utilizatori urmăresc să îşi rezolve temele pentru acasă (de pilda "vreau şi eu un referat", "cum se rezolvă exerciţiul?" sau "comentaţi-mi şi mie strofa asta..."). Motivele pentru care nu acceptăm astfel de postări le-am enuntat aici;
- întrebările care conţin linkuri de pe diferite site-uri care promovează sau încurajează pirateria.
Prin răspunsuri neconforme ne referim la:
- postări triviale sau care nu oferă informaţie relevantă celui care întreabă (de exemplu, răspunsuri incomplete sau ca "nu stiu");
- postări injurioase sau care au conţinut obscen;
- postări care conţin informaţii ce aduc atingere dreptului la viaţa privată a utilizatorilor TPU.ro sau a terţelor persoane;
- postări care nu sunt formulate ţinând cont de regulile minimale ale gramaticii (includem aici scrierea de tipul "stiu", "esti", "bine", "multumesc" etc);
- postări care instigă la acte ilegale (ex: piraterie, consum de substanţe interzise, furt etc);
- postări care încalcă drepturile de autor, oferind informaţie preluată din alte surse, fără precizarea acestor surse;
- postări care constituie forme de spam sau promovare neautorizată şi abuzivă (includem aici şi postările de tipul "daţi-mi un vot aici");
- răspunsurile care conţin linkuri de pe diferite site-uri care promovează sau încurajeaza pirateria.
TOPIC OFF!
Ma uit rar la Kanal D.
Urmaresc des posturile tv de stiri si cele cu documentare.
Ma uitam inainte pe la 23:00 duminica, cand se dadeau filme horror. Acum ca nu se mai dau, nu mai am niciun motiv, nu mai prostii la care nu merita sa-ti pierzi timpul. Mai degraba te uiti la desene /un film/serial.
OK Einstein. A pus omu o intrebare ca oricare alta, banala cum ar fi ea, daca nu le convine adminilor o vor sterge. Nu te vad pe tine un rank inalt sau nu stiu ce. Esti pe forum? Ce topic off ma?
.comedy central, antena 1, canal d, uneori si disney dar in ultimul timp au dat-o pe telenovele, nu mai produc seriale noi de calitate
Ma uitam numa la Bravo ai stil.
In general Pro tv sau posturile de muzica, asta cand aprind