| Mafia4ever a întrebat:

Valcea sau Bucuresti? Argumente, daca se poate.happy

9 răspunsuri:
| Mafia4ever explică:

Exact, si iti respect parerea. dar te contrazic, stiu cum e seara in Valcea, nu umbla pe strazi, ei ies in cluburi/pe la blocuri/baruri. chestii d-astea. Ma rog, m-am hotarat, aleg Valcea. Imi place mie

| Ellenaroxy a răspuns (pentru Mafia4ever):

Ok distractie placuta in orasul adormit big grinbig grinbig grin in buc poti cunoaste mult mai multe persoane tongue eu tot ideea mea o sustin

| Mafia4ever explică (pentru Ellenaroxy):

Eu incercam sa-mi pastrez bunul simt. Orasul ADORMIT?! Frate, traieste tu cativa ani acolo si dupa spune-mi mie ce si cum, nu ca ai auzit ca., taaaci daca nu stii si nu intrece masura :d.

| Ellenaroxy a răspuns (pentru Mafia4ever):

Pai iti dau un sfat sa-ti pastrezi in continuare bunul simt happy nu imi spui sa tac si nu am auzit ca... am stat acolo happy asta e parerea mea ai noroc ...si u ti-ai pastrat calmul ca vorbesc eu frumos ca daca nu ma si injurai ai pus intrebarea eu ti-am spus parerea mea iei in considerare bine nu ma ignori

Ba iti zic. ei, na, ai locuit acolo laughing. faza e ca te apuci te critici fara a sti macar ce zici straight face. hai sa o lasam balta. ti-am luat raspunsu-n considerare, da stop, nu jigni!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bucuresti,e mai mare.

| SinfulDesire a răspuns:

Oriunde numai in Bucuresti nu veni

| Ellenaroxy a răspuns:

Bucuresti ai mai multe de vizitat mai multa lume mai mare la valcea sunt cateva locuri interesante dar in rest mai nimica

Si in Valcea am multe de vazut. In Valcea cred ca lumea e putin mai diferita, adica spre bine. Nu stiam la liceu sa dau.