Bucuresti ai mai multe de vizitat mai multa lume mai mare la valcea sunt cateva locuri interesante dar in rest mai nimica
Si in Valcea am multe de vazut. In Valcea cred ca lumea e putin mai diferita, adica spre bine. Nu stiam la liceu sa dau.
Exact, si iti respect parerea. dar te contrazic, stiu cum e seara in Valcea, nu umbla pe strazi, ei ies in cluburi/pe la blocuri/baruri. chestii d-astea. Ma rog, m-am hotarat, aleg Valcea. Imi place mie
Ok distractie placuta in orasul adormit in buc poti cunoaste mult mai multe persoane eu tot ideea mea o sustin
Eu incercam sa-mi pastrez bunul simt. Orasul ADORMIT?! Frate, traieste tu cativa ani acolo si dupa spune-mi mie ce si cum, nu ca ai auzit ca., taaaci daca nu stii si nu intrece masura :d.
Pai iti dau un sfat sa-ti pastrezi in continuare bunul simt nu imi spui sa tac si nu am auzit ca... am stat acolo asta e parerea mea ai noroc ...si u ti-ai pastrat calmul ca vorbesc eu frumos ca daca nu ma si injurai ai pus intrebarea eu ti-am spus parerea mea iei in considerare bine nu ma ignori
Ba iti zic. ei, na, ai locuit acolo . faza e ca te apuci te critici fara a sti macar ce zici . hai sa o lasam balta. ti-am luat raspunsu-n considerare, da stop, nu jigni!
bogboy101 întreabă:
anonim_4396 întreabă: