Nu poti scapa dar il poti pacali incearca sa te joci cu el ce vrei tu, oboseste-l.La somnu nu ai ce face. Bafta!
Te inteleg profund si am un var tot asa mic la 7 ani enervant un ex. mic vorbeste de nu se mai opreste si vb numai prostii si tembelitati de iti vine sa ii dai una, nu ai ce sa faci cum sa scapi de el decat daca are casa lui si odata o sa plece de la tine, pe de alta parte deca esti obligata sa stai cu el in casa pe o perioada mai lunga cum ar fi ani, te compatimesc si iti urez mult noroc si bafta si multa rabdare.
Incearca sa il obosesti cat mai mult si o sa adoarma mai repede sau el doarme la tine in pat si tu altundeva sau poti sa dormi la o prietena de-a ta.
Asa cum au spus si ceilalti,oboseste-l ca sa adoarma mai repede.
in timp ce el doarme tu poti sa:te uiti la tv,sa vizionezi un film,sa mananci,sa te joci pe calculator,sa citesti, sa faci integrame sau poti sa vorbesti cu mama ta sa ii spui ca nu prea il suporti pe verisorul tau si sa doarma decat o noapte la tine(adica asta).
dar daca mama ta e mai suparacioasa, mai bine nu ii spune.
sau sperie-l pe verisorul tau cu ceva.de exemplu:
-in camera mea vin fantome noaptea
-in casa mea intra caini si ma musca(stiu ca suna banal,dar daca e mic se va speria)
-in camera mea sunt varcolaci ascunsi in dulap.
sigur va vrea sa plece acasa.
si daca mama ta te intreaba daca tu i-ai spus, tu spui:
-nu stiu, mami.cred ca o fi vazut un film de groaza dar eu nu i-am facut nimic.
stiu ca nu e bine sa minti dar, cateodata chiar e nevoie.
Stiu eu si functzioneaza dal jos din pat infashoaral in covor dul in bucatarie si pacalestel ca sunt fantome sau...ca daca nu-i zice mamei tale sal mute din camera ta vei chema priatenii tai sil vor trimite in china
Yurisa întreabă: