Da numai ca trebuie sa umbli pe la tribunal si notar, bani pierduti si nu are rost.
Bună!
Nu, mie îmi place numele meu. Poate peste vreo zece ani când o să fiu fugărit de yakuza, mai vedem!
Baftă!
Da!
La 18 ani poti sati schimibi tu singur numele de familie la politie si starea civila dar trebuie sa fie parinti de acord!
Si eu pentru ca consider ca nu mi se potriveste numele meu...
Imi zice-ti va rog numele voastre? Cine are numele in care as vrea sa m-il schimb primeste funda! (ma gandesc si la un nume de baiat ca sa fie corect)(sunt fata)
Buna,pe mine ma cheama Nicole si imi place numele meu si de fiecare data cand vad un nume care imi place ff mult zic:Asa o sa-l cheme pe copilul meu daca pe mine nu ma cheama dce sa nul cheme pe copilul meu
Imi place raspunsul tau pentru ca semeni cu mine, pe mine ma cheama Nicoleta si la fel mi se intampla si mie cu numele pentru copilul meu.
N-ai pentru ce! Am o intrebare: tu ce varsta ai? Scuza-ma ca intreb asta dar sunt curioasa...
Nu-i nica eu am 17 ani tu?
dar sti ce uite id meu diana_pretty_dede
vb pe mess ati dau si poze cu mine
Mie sincer nu ,mie imi place foarte mult numele meu(nu ca m-as lauda, Doamne fereste!), dar daca acesta este numele meu sigur ca-mi place si in plus cu acest nume am fost botezata si nu as vrea sa-l schimb.
paupaulapaulina întreabă:
crazyinlove întreabă:
anonim_4396 întreabă: