| anapatrascu a întrebat:

Vi s-a petrecut vreodată o întamplate paranomarlã?

Vine povesteste primeste

Răspuns Câştigător
| CatalinVictor1985 a răspuns:

Am sa spun una usoara. nu pe cea urata. Cand m-am mutat de la parinti in alta casa cumparam apa minerala la sticle de un litru jumate le puneam noaptea pe dulapior langa pat sa beau noaptea. S-a intamplat de mai multe ori sa se goleasca din sticla chiar si 4 degete pe noapte. Nu era vara canicula sau sa stea langa calorifer iarna ori altceva sa se evapore era imposibil asa ceva iar eu nu sunt genul care sa nu-mi aduc aminte daca ma scol noaptea si torn apa intr-un pahar. In plus simteam cateodata prezenta in casa a unei persoane invizibile sau fantoma spirit ori altceva si pana la urma am chemat popa iar dupa ce a facut ce a facut nu s-a mai intamplat. Si chestia asta a patit-o si bunica mea la tara era maritata cu bunicu dar ea avusese un frate in razboi murise facut bucati si un vecin din sat la doua case departare vazuse asta. Daca nu au avut pe cine sa aduca acasa sa-l ingroape cu popa bunica il simtea noaptea in bucatarie umbla la linguri castroane farfurii ce avea ea acolo si chiar a zis ca manca din mancare. Bunicu nu credea dar eu cred si la fel a chemat si ea popa si a scapat. Imi pare rau ca nu o spun si pe cea urata nici in mesaj privat poate sa mai cresc sa o povestesc unui scriitor de subiecte din astea

12 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Cine vine și ce primește?
Da, am impresia că nu ești vie.

| CatalinVictor1985 a răspuns:

Sigur ca da dar nu vreau sa povestesc pentru ca sunt si copii sensibili pe aici

| presus a răspuns:

Intr-o dimineata mi-a disparut periuta de dinti. Sigur a fost vorba de o fantoma dornica sa-si spele dintii.

| anapatrascu explică (pentru T0T):

Am vrut sa scriu cine si primesre fundă.
Si sunt vie.

| anapatrascu explică (pentru CatalinVictor1985):

Povesteste.Daca sunt copii sensibili n-au decat sa nu se uite!

Haide

| anapatrascu explică (pentru presus):

Ha,ha!

| Unicorn1234509876 a răspuns:

Nu stiu dacă e paranormala...Eram la bucătărie si deodată am auzit ca si cum cineva arunca cu ceva tare în usa! M-am speriat asa tare ca am vărsat toata supa pe mine.

Spune-o pe cea urată.
Fundă!

| T0T a răspuns (pentru anapatrascu):

Demonstrează.

| anapatrascu explică (pentru T0T):

Cum?

| Aaaa1221 a răspuns:

La mine în casă am murit doi oameni, un văr și un unchi. La câteva zile după ce a murit vărul meu se auzeau pași, se auzeau zgomote ciudate. Într-o seară stăteam cu mama în camera ei, atunci amândouă am văzut cum cheia din ușă s-a mișcat si se auzeau pași.

Întrebări similare