| pepenica a întrebat:

Vine 1 Aprilie! Ce farse le pot face profesorilor?

5 răspunsuri:
| Seepty a răspuns:

Pui un penar pe jos intr-o parte a clasei si il acoperi cu servetele.
dupa care toti elevii de pe randul respectiv se muta pe celalalt si cand intra profesorul spuneti ca e un sobolan mort. si daca se poate il corupeti sa vada.

sau

o eleva talentata la actorie lesina in ora sau inainte de ora.

sau

stergeti tabla si cand e uda puneti mana pe ea astfel incat sa se vada amprentele dupa ce se usuca

sau

desenati pe tabla *nu cu creta* tehnica cu desenul cu degetul pe tabla uda. deci, desenati ceva. amuzant, un rahat etc(nu o obscenitate ca devine grotesc)

sau

sughitati

| TaNaNaNaNa a răspuns:

Ai primit un raspuns cu destul de multe farse,cea mai interesanta mi se pare cea cu sughitatul laughing Cate idei laughing Dar,eu te-as sfatui sa nu faci asta, nu profesorilor laughing Nu toti vor intelege sau vor lua totul doar ca pe o gluma, e posibil sa iti faca si ei o mica farsa cu nota scazuta la purtare, tot asa, de 1 Aprilie laughing)

| 1m1 a răspuns:

big grinbig grin eu asi zice o farsa de cu cadalogulbig grinbig grin adica sa ei catalogul si sal ascunzibig grinbig grin

| godzila007 a răspuns (pentru 1m1):

Eu as zice sa nu! happy

| Maryusell a răspuns:

Poate aveti un marcar cu rosu.Scriti pe perete un blestem (fals) sau ceva de genu. Apoi toti elevii clasei fugiti tipand pe holuri ca o fantoma este in scoala. Daca aveti un sunet ciudat de fantoma descarcat pe tel il puteti da cu sonorul la maxiim.
La noi a tinut pentru ca la noi in scoala chiar a murit o eleva...sia bagat pixu' in gat la ora de chimie.Profesorii sau speiat de moarte. laughing