Miley Cyrus
Noul idol al adolescentilor americani, cantareata si actrita Miley Cyrus, va veni in Romania in toamna, anunta site-ul Evenimentul Zilei, care citeaza surse de pe piata de publicitate.
Motivul vizitei il constituie un concert pe care vedeta "Hannah Montana" ar urma sa-l sustina la Bucuresti, conform EVZ.
Miley Cyrus are 16 ani, un serial tv care se bucura de succes, trei albume No 1, o carte autobiografica, un film care a debutat pe locul 1 in box office-ul american anul trecut si un alt film ce urmeaza a fi lansat in curand.
Pana la confirmarea oficiala sau infirmarea concertului Miley Cyrus, vedeta va ajunge in vara in cinematografele din Romania, pentru ca "Hannah Montana: The Movie" va avea premiera in tara noastra pe data de 3 iulie 2009, conform CineMagia.
credeti-ma daca nu ma credeti intrati pe:www.bestmusic.ro
Spun ce am auzit :Noul idol al adolescentilor americani, cantareata si actrita Miley Cirus, va veni in Romania in toamna, spun surse de pe piata de publicitate. Vedeta, care i-a cucerit pe tineri cu rolul din serialul "Hannah Montana", ar putea sustine un concert in Capitala. La doar 16 ani, Cyrus a fost inclusa de revista "Time", anul trecut, in topul celor mai influente 100 de personalitati din lume
Draga mea acum sa fim sinceri eu sunt din Malibu de unde este si Miley Cyrus si vreau sa iti zic dar cu o conditie sa nu ma faci in cuvinte urate ca eu sunt verisoara lui Miley Cyrus si ea mi-a spus ca va veni in Romania in data de 26 septembrie.Ma mai poti contacta pe messul meu ghergheantonia@yahoo.com pentru mai multe detalii.
fannumber1mileycyrus întreabă:
teddy_8141 întreabă:
Yurisa întreabă: