Fiat Punto, Albea, 500 sau Ducato?
Nu ma pricep la masini sau motociclete. Si ce legatura au cu intrebarea utilizatorului?
Nu am un motto, pentru ca nu am prejudecati, gandesc in totdeauna pe moment, luand in seama toate consecintele faptei. M-am nascut cu gandire, nu am nevoie de cuvintele altora, sau chiar ale mele dar trecute, pentru a-mi mentine o anumita traiectorie in viata.
Poate si stilul meu de viata ar putea fi descris cu un motto, dar sunt in continua schimbare, nu vreau sa ma rezum la o propozitie impunatoare, care poate ma va induce in eroare in unele momente de cumpana, zicandu-mi "de obicei faceam..." si ignorand detaliile cu adevarat importante.
Off, iar m-am lungit
Deci nu, nu am un motto
Pot să te îmbrăţişez?
Îmi place aşa de mult răspunsul tău. >
Presupunand ca esti fata, da! Poti sa ma imbratisezi! >
Scopul unui antrenament sistematic in Judo nu este numai acela de a dezvolta,un corp puternic si sanatos,ci si de a creea de asemenea, intr-un om sau o femeie, un control perfect, asupra mintii si corpului si de a-l face gata sa preintimpine un eveniment neprevazut, fie el accident sau atac-Jigoro Kano
Buna! mottoul meu in viata este : Nu te complace si depasaste-ti limitele. App mi-ai lasat un mesaj.nu pot sa iti raspun. Daca vrei sa vb lasa-mi facebookul tau prin mesaj
Sa inveti sa te inalti in viata tot la fel cum se inalta o pasare, spre valorile reale, valorile spirituale;
Motto-ul meu in viata: Atata timp cat cineva acolo sus ma iubeste, va avea grija de mine.