Nu am un motto, pentru ca nu am prejudecati, gandesc in totdeauna pe moment, luand in seama toate consecintele faptei. M-am nascut cu gandire, nu am nevoie de cuvintele altora, sau chiar ale mele dar trecute, pentru a-mi mentine o anumita traiectorie in viata.
Poate si stilul meu de viata ar putea fi descris cu un motto, dar sunt in continua schimbare, nu vreau sa ma rezum la o propozitie impunatoare, care poate ma va induce in eroare in unele momente de cumpana, zicandu-mi "de obicei faceam..." si ignorand detaliile cu adevarat importante.
Off, iar m-am lungit
Deci nu, nu am un motto
Pot să te îmbrăţişez?
Îmi place aşa de mult răspunsul tău. >
Presupunand ca esti fata, da! Poti sa ma imbratisezi! >
Nu ma pricep la masini sau motociclete. Si ce legatura au cu intrebarea utilizatorului?
Scopul unui antrenament sistematic in Judo nu este numai acela de a dezvolta,un corp puternic si sanatos,ci si de a creea de asemenea, intr-un om sau o femeie, un control perfect, asupra mintii si corpului si de a-l face gata sa preintimpine un eveniment neprevazut, fie el accident sau atac-Jigoro Kano
Sa inveti sa te inalti in viata tot la fel cum se inalta o pasare, spre valorile reale, valorile spirituale;
Motto-ul meu in viata: Atata timp cat cineva acolo sus ma iubeste, va avea grija de mine.
Buna! mottoul meu in viata este : Nu te complace si depasaste-ti limitele. App mi-ai lasat un mesaj.nu pot sa iti raspun. Daca vrei sa vb lasa-mi facebookul tau prin mesaj