In timpul scolii... cam 4(fac temele pe pc)
iar in timpul vacantei : cam 10 ore.
In general 4-5 ore dar pot sa ajung si la 8-9; mai sunt si cazuri ( exceptii desigur) cand stau 1-2 ore sau ( foarte rar, aproape de inexistenta ) zile cand nu stau deloc
Tu cat stai?
Sunt zile in care stau si 30 de ore... depinde cat timp liber am la dispozitie si cat de lunga e ziua.
Stau pana ma plictisesc. De obicei stau minim 5-6 ore in vacanta iar in timpul scolii stau maxim 8 ore.
În vacanţă stau cam 12 ore la calculator. De fapt, 11 ore şi 40 de minute pauză de 5 minute la baie... şi restul la masă
Multe. aproape toata ziua. dar cand ies prin oras sau plec pe undeva cu parintii vreo 5-6 ore
Am stat o data m am jucat World Of Warcraft 2 zile in contiinu fara sa ma misc de la pc numa ce mancam si faceam o pauza de maxim 5 min la baiesi fugeam inapoi ca ma atacau dusmani
Desi stiu ca nu e mine si nu sunt un exemplu bun de urmat eu petrec aproape vreo 8 ore la pc cu pauza de vreo 5 ore intre
Depinde de zi.Eu ma jos world of warcraft ceea ce imi ia ceva din timp si + cat mai stau pe internet cam 6-7 ore in zilele libere si 1-2 ore in cele mai ocupate.Sunt zile in care nu ma pun la calculator, am totusi si un record personal 18 ore in fata calculatorului .
Pai,in jur de 7-8..Uneori ma culc pe la 5 dimineata.M-au apucat pandaliile si am un serial care imi ocupa noaptea, ca ziua bantui.