| ஜAliSeeஜ a întrebat:

Voi ce faceti maine?laughing.Va duceti la scoala?:O.Eu una dorm maine pana la 14:00laughing.Si maine ce ore aveti la scoala?

14 răspunsuri:
| MishaIsMyHero a răspuns:

Noi avem:romanaX2, matematica și opțional. Oricum nu ma duc

| SuperGirl122222222222 a răspuns:

Eu dorm pana la 12... Unde sa ma duc la scoala? E weekend bah.laughing

| Xenya a răspuns:

Nu ma duc.Pentru ziua de maine aveam asa:
>2 ore de economie aplicata
>religie
>3 ore de turism

| ஜAliSeeஜ explică (pentru Xenya):

Eu am : 1 ora de romana, 1 ora de mate, 1 ora de psiho, 1 ora de chimie straight face

| ஜAliSeeஜ explică (pentru ஜAliSeeஜ):

Si 1 ora de fiziologie

| snAke3 a răspuns:

Mda avem scoala dar eu am scutire si pentru maine laughing de la dentista big grinbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Mergi maine la scoala, daca trebuie, mergi.
Trebuie sa se recupereze ce s-a pierdut.
Succes la scoala!
Te pup!

| Xenya a răspuns (pentru ஜAliSeeஜ):

Imi permiti sa te intreb ce varsta ai? Si in ce clasa esti?

| AnneMiriam a răspuns:

Pfffooaii..maine am mate, romana, istorie, franceza, biologie, ed fizica..cred ca am sa dorm si eu laughing

| meli120 a răspuns:

Nu ma duc, sunt de dupa masa de la 2 la 7 oricum.Si asa profi ne-o dat de inteles sa nu venim(chiar si diriga so apucat sa rad la inmoment dat, si cand o sunat-o parintii mai multor colegii si o zis ca nu merg o zis ca bine si ca o intrebat de motivare o zis ca nu trebuie si ne anunta daca o sa fie cazul pentru ca ii o harababura totala cum s-ar zice).De fapt si o profa ne-o zis daca vrem sa nu venim, si sa ne asumam cum o sa faca si ea.(nici ea nu merge ca are alt program oricum aprobabat de mult de invatamant si acum sa mute pe ultima suta de metri).Si asa luni, marti, miercuri nu ma duc la scoala ca dau cei de a 12 simulare de BAC de dimineata si nu se fac ore la noi in concluzie.Si asa maine am fizica si nu imi lipseste sincer (imi place, si incep so inteleg cu greu ca eram pasta pana acum ) dar mno nu ma dau in vant dupa ea.In rest chimie, contabilitate doua ore(cu diriga) si Organizarea unitatilor economice adica mno ii ok pe ansamblu.Dar nu o sa mearga nimeni mai ales la noi de dupa masa(ti se duce toata sambata) si asa nu inveti nimic in ziua aia si oricum nu o sa intelegi mai bine sau ceva dupa ce ai mers o zi in plus la scoala.O zi in plus /in minus nu conteaza, parca s-ar stresa cineva sa mearga sa recupereze!

| GodFath3r a răspuns:

Asta imi mai trebuia, sa merg sambata la scoalalaughing oricum profesorii au zis ca nu pun absente, si chiar daca ar pune tot nu m-as duce...

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
pai fiecare se duce unde este nevoiehee hee eu terminasi scoala cu ceva ani buni in urma, deci azi e sambata, ma duc la bisericawinking
O zi frumoasa sa aihappy

| nicoalusoby a răspuns:

Nici eu nu am fost aveam doar o jumatate de ora de matematica si o jumatate de ora de muzica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuia sa ies la 18, dar am iesit la 15:30.La inceput nici eu nu voiam sa ma duc, dar n-a fost asa de rau.Nu s-au facut cine stie ce ore.

Întrebări similare