E 1 martie, ziua in care gandurile imi zburda haihui pe campuri inverzite, iar miresmele delicate de frezii si zambile fragede imi inunda simturile. Emotia unui nou inceput, a unei primaveri care sa ne aduca in fiecare zi seninul in case, imi ofera prilejul unei urari sincere pentru toti Anotimpul sarbatorii eterne, a bucuriei de a trai si a poftei de viata e aici. Sa profitam din plin de el, sa nu lasam sa treaca o secunda fara a zambi si a iubi.^-^
Sufletul meu curat,, Bine ai venit!".
Prima zi de primavara este o incantare pentru mine si mai ales pentru natura. Ghiocei isi scot caputul cel alb din plapuma cea pufoasa, pasarele se intorc si copaci infloresc.
Intr-o dimineata insorita dintr-o trasura fermecata a coborat o tanara dominta cu o rochie verde de matase, pantofi din cristal si ochii albastri ca si cerul limpede.Acesta domnita se numea Primavara si avea pe cap o coronita impletita din ghiocei si panselute. Natura a intampinat-o, pasarelele ii cantau imnuri sfinte iar copaci se aplecau in fata ei.
Iarba a prins colt fraged si nou, ea a fost inviata de ploia de raze aurii ale soarelui. Frunzele copacilor se scalda in albastrul vazduhului.
Cu venirea primaveri livezile au ales sa se imbrace intr-o haina alba de sarbatoare.Soarele desteapta cu caldura si lumina lui pamantul cel inghetat care si-a pirdut puterea
A fost cea mai proasta zi din viata mea, atunci am pierdut totul. Absolut! Ce as vrea sa dau timpul inapoi.
Foarte leva cea mai leva din viat mea cu ploae chiar si mai era inca ninsoare atunci!
skirlex întreabă: