| davidtm a întrebat:

Voi cum face banii?
in afara de alocatie.
funda

18 răspunsuri:
| davidtm explică:

Scuze.nu prea`mi merge tastele de la laptop trebuie sa apas mai tare.
pentru ca o verisoara o varsat suc pe el.

| darkcloud256 a răspuns:

Din internet

| robertyno97 a răspuns:

Eu fac parte din fanfara orasului si la spectacole ne iese si noua cate ceva...

| davidtm explică (pentru darkcloud256):

Cum adica din internet?laughing

| Damasc a răspuns:

Ce mic esti, nu-i asa? Nu ai mai mult de 13 anisori laughing.Am sa-ti raspund serios la intrebare.Un inceput in a face bani,este sa-ti faci o scoala,pe urma vin si banii, chiar daca in multe cazuri, cu tot cu scoala nu reusesti sa te realizezi prea bine, sau deloc.Aici intervin mai multi factori, dar in principal este vorba de tine.Bafta!

| darkcloud256 a răspuns:

Faci un site, pui reclame pe el si faci bani. Numai ca nu e foarte usor si e nevoie de timp.

| NuDauFunda a răspuns:

Noaptea, pe centura. Nu ma intelege gresit. Cand ma vad prostituatele, ma platesc ele.

Poti cauta un loc de munca mai lejer, gen chelner sau vanzator.
Dar presupun ca esti prea mic pentru asta. In acest caz ti-as sugera sa faci treburi prin casa, contra-cost. Adica le spui alor tai ca vrei sa vezi cum e sa ai un loc de munca, asa ca pentru ceva mai multi bani de buzunar esti dispus sa ii ajuti la diverse munci.

| FlorinDiablo a răspuns:

Eu fac afaceri cu drogatiiwinking Iau de la aia diverse bunuri cu cateva sute pana la cateva mil si le valorific la adevarata valoare si le dau.Am zile cand fac si cateva milioane

| Damasc a răspuns (pentru FlorinDiablo):

Tu nu faci afaceri cu ei laughing ci profiti de faptul ca-s niste dependenti si sunt dispusi sa faca orice pentru bani.Un alt mod de a spune,ii impingi spre dezastru, dar presupun ca pentru a supravietui in ziua de azi, metodele nu mai prezinta asa mare importanta nu? laughing

| davidtm explică (pentru Damasc):

Eu doar am intrebat voi din ce faceti bani.nu am intrebat sa ghiciti ce varsa am

| davidtm explică (pentru NuDauFunda):

Pe centura se duce cine te-o facut!
pa, pa.

| FlorinDiablo a răspuns (pentru Damasc):

Fratelo daca el vine la mine la mine cu plasma de 80 de cm si imi zice vreau pe ea 8 mil.Iau bani din casa daca nu am eu atunci o cumpar si o dau cu 14 15 depinde tot imi iese ceva.Eu nu il oblig sa isi vanda lucrurile nu ma intereseaza ce face cu bani cu toate ca stiu.Pe mine ma intereseaza sa profit eu nu ma int omu neaparat

| Damasc a răspuns (pentru FlorinDiablo):

Stiu,e de inteles.Probabil as proceda la fel, mai mult ca sigur de fapt.Dar e trist cand te gandesti asa...in ansamblu.

| NuDauFunda a răspuns (pentru davidtm):

Ai probleme cu vederea? Ai intrebat cum facem noi bani, asa ca ti-am raspuns cum fac eu bani! Dupa care ti-am dat o sugestie si despre cum ai putea face tu bani, una foarte pertinenta.
Dupa ce ca mi-am pierdut 2 minute din viata pentru unul ca tine, tu ma jignesti grav. Da-mi un motiv bun sa nu te raportez. Si nu glumesc, pe mine ma poti face in toate felurile, dar nu pe mama.

| elenababy a răspuns:

Invata limba romana si sa scrii si apoi te gandesti cum sa faci bani

| davidtm explică (pentru elenababy):

laughingalta oarba ia-ti ochelari uita-te ce am scris sus.

| elenababy a răspuns (pentru davidtm):

Greseala meawinking

| davidtm explică (pentru elenababy):

Aaa,greseala ta