Eu merg cu familia in San Fransisco sa facem bungi-jumping de pe podul Golden-Gate si sa visitam tot ce-i pe acolo...sa mergem si pe pista de patinaj si dupa ce se termina vacanta de pastii parintii si-au luat concediu inca o saptamana si o sa pergem in Las Vegas la cazinouri abia astept ohohoho :*
Eu merg cu versorii mei in insulele caraibe :* avem degand sa facem pe scafandri si sa inotam cu pesti si sa sarim de pe stanci in apa:d
Pe WC! Ma duc la padure cu prieteni pescuim pantofi ca tot omu' apoi mergem sa mancam un suc..Ne distram serios vorbind. O sa merg in oras cu ei la un suc, o prajitura ceva iesim la un fotbal (noi baieti) mergem cu bicicleta, ne facem de cap, mergem la filme, dormim unu la celalalt(asta e cea mai tare parte ca ne strangem toti seara si vorbim ne jucam la calculator, radem ) si in rest ceva normal cum ar fi sa scriu lectile :@ sau sa citesc (Da sigur ) Bla Bla Bla Funda?
Imbraca-te in costum de nasa si sari de la 20 kilometrii din atmosfera pamantului catre sol cu parasuta, da sa nu dai vina pe mine daca dai ortul popii
Colourss întreabă: