E o anagrama a celui de-al doilea prenume al meu - Brigaela. A folosit-o in liceu cel mai bun prieten si de atunci e identitatea mea pe internet.
Pai am cautat pe internet nickname-uri si am gasit ''glontz''. La inceputurile TPU eram ''mike1993''; ''mike_1993'' sau pur si simplu ''mike''... mike vine de la michael(mihai in traducere-care este si prenumele meu)
Pe mine chiar ma cheama andrei... dar am pus andreutz pentru ca sunt un "sfant" mai mic
Pai cum sa mi-l aleg... din intamplare numele asta imi este si porecla bine fara cifra aia vine de la ziua nasterii mele
Anidor este anagrama primului meu nume - Dorina, iar Dara este tot o anagrama, dar am "mixat" silabele de la ambele nume pe care le am in buletin.
Gabriel, de la ce drak sa vina?
Oricum prefer sa ma inreg cu numele meu decat cu ceva de genu $#^%*$^77...
Pff.la inceput am avut multe nike-uri : inimioara, wrong life, dar acum raman la `Marrie` pentru ca este derivat de la Marina(numele meu) si asa o sa raman
"baba" - este ceea ce tind să devin şi totodată opusul a ceea ce-mi doresc să fiu.
Al meu e porecla din liceu si e nicknameul pe care il foilosesc peste tot unde am un profil/cont
86 cum banuiti e anul nasterii
Pisika- hmm..am primit aceasta porecla in generala..nu mai stiu cu ce ocazie..stii, acum nu imi mai pare rau ca nu e 'fioroasa'
E numele cu care sunt alintata(de la adriana), iar numarul reprez o varsta-cred ca l-am ales l-a intamplare, inca mai am 20-si il folosesc peste tot pe unde ajung prin internet...
Pai... e combinatie intre astro si alinutza la mine...astro de la o prietena care ma sfatuia sa ma uit la stele ...alinutza...de la numele meu Alina