| dudeman13 a întrebat:

Voi la ce varsta v-ati imbatat prima data?

20 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

Nu m-am îmbătat niciodată.
E penibil!

Răspuns utilizator avertizat
| BencheaAdelin a răspuns:

14

| M1hai a răspuns:

In clasa a 7, o fost un concurs laughing

| StefanSK8er a răspuns:

Pe la 9 ani cu visinata si tuica

| MicroVoltsRo a răspuns:

La 12 ani rolling on the floor cu prieteni =) numa la prostii m-au invatat

| Minks a răspuns:

Pe la 11 ani, am baut tuica la greu, m-a gasit mama dormind in camara. rolling on the floor

| frezy09 a răspuns:

Eu la 6 ani ma gasit tata in cusca cu catelu asa credthinking am uitat sa specific ceva catelul dormea afara iar eu in cusca apoi a venit si el si pisica

| frezy09 a răspuns:

La 11 ani de revelion si seara de craciun cand ma aflat tata in cusca cu catelu si pisicawinkingthinking asa credrolling on the floor)

| frezy09 a răspuns (pentru Minks):

La 11 ani cand tata ma gasit in cusca cu catelul si pisica credthinkingrolling on the floor

| TwiXXXie a răspuns:

12 ani, muci am fost laughing

| Dariusuu a răspuns:

De ce as face-o?

| KasdfghjNY a răspuns:

La 11 ani, si din greseala. Dupa revelion m-am trezit si eram obosit, in oboseala am luat tuica lu' tata in loc de apa, si nu mi-am dat seama decat dupa ce am baut tot paharustraight face Imbatat pe bune la 13 ani.

| Woodenpints91 a răspuns (pentru positivity):

De unde ştii că e penibil dacă nu te-ai îmbătat niciodată?

| mentholinks a răspuns:

Eram prea mic ca sa-mi amintesc.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
eii nici chiar asa..eram in clasa a 10 a si am chiulit 4 fete cucuiete si ne-am dus la o colega, am taiat o gaina, am facut friptura si am baut un paharel de visinata si o cana de must si dai panarama in liceuhee hee ce a iesit numai eu stiu su scumpa noastra diriginta pe care am mintit-o zicandu-i ca am mancat ceva si era alterat de asta stam cu capu pe banca, dar un coleg de ciuda ca nu am vrut sa il luam cu noi, ne-a dat in primire si a strigat in clasa...tovarasa diriginta nu ascultat fetele, ele sunt matoalehee hee toata clasa a izbugnit in rasetelaughing apoi diriginta ne-a chemat si a hotarat...
Ce alegeti fetelor? nota scazuta la purtare? ori faceti munca patriotica in liceu 2 zile... obligat ca am ales varianta 2hee hee
a fost ceva ce imi amintesc cu drag mereu si astazi rad copilasii mei de isprava mamei lorhee hee
O frumoasa zi sa aihappy

| thegatekeeper a răspuns:

14 ani, insa nu a fost ceva extrem, in sensul ca nu mi s-a taiat filmul asa incat sa nu-mi mai amintesc nimic. Doar am exagerat putin si mi-a fost rau dupa.

| Xtadelo a răspuns:

Secret

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

13 ani. De curiozitate. Și nu mi se pare ok. Și văd în răspunsuri că unii au făcut-o și înainte de vârsta mea. Adică nu îmi pare rău, măcar acum știu cum e.

| KristalPop a răspuns:

Prin clasa a VII-a, am fost la bunici acasă şi era în pragul sărbătorilor a fiert vin, dar după aceea nu a fost prea plăcut.
Iară odată la banchet, odată mai majorat, la o aniversare, după un concert. laughing
Ţi se pare mult, dar e puţin în comparaţie cu alţii.

Întrebări similare