Eu la 6 ani ma gasit tata in cusca cu catelu asa cred am uitat sa specific ceva catelul dormea afara iar eu in cusca apoi a venit si el si pisica
La 11 ani de revelion si seara de craciun cand ma aflat tata in cusca cu catelu si pisica asa cred)
La 11 ani, si din greseala. Dupa revelion m-am trezit si eram obosit, in oboseala am luat tuica lu' tata in loc de apa, si nu mi-am dat seama decat dupa ce am baut tot paharu Imbatat pe bune la 13 ani.
De unde ştii că e penibil dacă nu te-ai îmbătat niciodată?
Buna
eii nici chiar asa..eram in clasa a 10 a si am chiulit 4 fete cucuiete si ne-am dus la o colega, am taiat o gaina, am facut friptura si am baut un paharel de visinata si o cana de must si dai panarama in liceu ce a iesit numai eu stiu su scumpa noastra diriginta pe care am mintit-o zicandu-i ca am mancat ceva si era alterat de asta stam cu capu pe banca, dar un coleg de ciuda ca nu am vrut sa il luam cu noi, ne-a dat in primire si a strigat in clasa...tovarasa diriginta nu ascultat fetele, ele sunt matoale toata clasa a izbugnit in rasete apoi diriginta ne-a chemat si a hotarat...
Ce alegeti fetelor? nota scazuta la purtare? ori faceti munca patriotica in liceu 2 zile... obligat ca am ales varianta 2
a fost ceva ce imi amintesc cu drag mereu si astazi rad copilasii mei de isprava mamei lor
O frumoasa zi sa ai
14 ani, insa nu a fost ceva extrem, in sensul ca nu mi s-a taiat filmul asa incat sa nu-mi mai amintesc nimic. Doar am exagerat putin si mi-a fost rau dupa.
Prin clasa a VII-a, am fost la bunici acasă şi era în pragul sărbătorilor a fiert vin, dar după aceea nu a fost prea plăcut.
Iară odată la banchet, odată mai majorat, la o aniversare, după un concert.
Ţi se pare mult, dar e puţin în comparaţie cu alţii.
TheHeineken întreabă:
anonim_4396 întreabă: